Horoscopul zilei 18 Decembrie 2020

O zi plină de creativitate, de stări schimbătoare și de multe revelații.

Berbec

O zi de schimbări bune și de sentimente foarte benefice. Ai însă mult de muncă în continuare; sau stres la serviciu. Zi benefică pentru schimbarea planurilor sau pentru îmbunătățirea unor proiecte și simplificarea unor metode.
Secretul zilei: Fă lucrurile simplificat.

Taur

O zi cu nevoie de schimbare a imaginii și cu unele neplăceri în plan evolutiv. Ai de evoluat, ai ajutor divin și ai toate de partea ta; tot ce trebuie să faci este să fii disponibil la schimbare. Mari reușite profesionale.

Gemeni

Ziua te avantajează pe orice plan. Ai valul de partea ta și vântul bate în direcția dorită de tine. Fii activ și mergi pe drumul succesului. Asta este singura direcție astăzi.

Rac

O zi de meditație și rugăciune. Ai de făcut pași frumoși în cariera. Imaginea ta, pe parcursul zilei de azi, este un bun foarte prețios.

Leu

O zi în care ai nevoie să te ocupi de tine și să aduci armonie în relația ta de cuplu. Poți stabili noi colaborări importante. Succes!

Fecioară

Responsabilități foarte importante și pe planuri destul de diferite. Munca înainte de toate. Atenție la epuizare în continuare!

Balanță

O zi de prieteni și prietenii. Relaxare și zi de recuperare a puterii. Pentru unii dintre nativi: copilul din tine vrea să se bucure de viață!

Scorpion

Lecție de personalitate și bucurii la serviciu. Ai nevoie de răbdare cu cei dragi și de a încălzi mediul familial. Sau tu ca membru al familiei, ai nevoie să fii afectuos și iubitor.

Săgetător

O zi benefică în drumurile tale și în tot ce vei întreprinde. Un motor deja pornit este și mai în viteză alături de copii și prieteni. Recuperează-ți prin dialoguri puterea!

Capricorn

O zi de mari priorități financiare și de plăți și de calcule și de investiții. Este ziua în care trebuie să aduci la zi unele facturi sau mai ai încă unele cadouri de căutat.

Vărsător

Luna se află în zodia ta și tare efervescent ești. Ai mult focus și te simți în apele tale. Zilele se văd deja mai bune și mai promițătoare.
Liberul arbitru este cel mai bun prieten al tău. Și nu doar azi!

Pești

O zi benefică și plină de înțelegere, limpezire și claritate. Te poți bucura cu adevărat de ceea ce ai! Atât de tabu această bucurie, dar atât de tare ai nevoie de ea!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: