Horoscopul zilei 17 Decembrie 2020

Avem astăzi o zi benefică pentru toate semnele. Unii vor fi mai liniștiți, alții mai puși pe treabă și alții mai vindecați.

O zi binecuvântată și tocmai bună pentru post și vindecare. Este important să schimbăm ceva în modul nostru de a trage concluzii, de a pune etichete sau de a ne învârti între ”Da” și ”Nu”.

Berbec

Ai nevoie să privești viitorul cu pofta de a ține un post în cinstea obiectivelor pe care vrei să le pui în plan. Ai nevoie de prieteni și să fii chiar tu mult mai prietenos.

Prietenia este cheia acestor zile!

Taur

O zi de muncă pe ultima sută de metri. Pare că deja vrei să începi vacanța. De fapt, ești într-o perioadă de transformări și această zi îți va sublinia că schimbarea este bună și că nu trebuie să rămâi rigid în alegerile tale. Poți traduce nevoia de vacanță prin nevoia de a lua decizia schimbărilor de personalitate.

Gemeni

Zile benefice pentru tine, dar ai și tu nevoie de limpezime și de post. Mai ales că ziua îți poate fi benefică pe toate planurile și în orice domeniu. Fii pregătit să iei decizii de evoluție!

Rac

Saturn va începe tranzitul în zodia Vărsătorului. Acesta este și pentru tine o perioadă ce va declanșa mari schimbări. Ai nevoie de transformări prin credință și prin decizii spirituale importante.
Pașii mici sunt importanți în acest final de săptămână, pentru noi drumuri spirituale.

Leu

De astăzi poți începe mari pași alături de persoana iubită. Pare că în curând te vei bucura de reușitele ei. Ai de învățat lecții de cuplu în următorii 2-3 ani. Apoi, este important să fii mult mai dezinvolt, mai ales dacă nu vrei să înveți acest lucru în așa perioadă de lungă.

Fecioară

Atenție la sănătate și la o cură de 2 săptămâni, ce-i drept nu tocmai potrivită acum de sărbători. Sănătatea poate fi problematică dacă este vorba de epuizare sau de probleme articulare. Altfel, multă muncă!

Balanță

O zi de multe hobbyuri și mulți prieteni alături de care poți să te simți puternic. Unii dintre prieteni au nevoie să se adune ca un puzzle și poți să le oferi o bună companie și prietenia ta.
O perioadă în care vei deveni puternic începe de astăzi. Nu uita de copilul din tine, care are și el nevoie de ”puterea” lui!

Scorpion

Lecții de personalitate pentru acei Scorpioni rigizi, sau depresivi. Atenție la cineva apropiat care tot îți arată soluții. Posibil că are dreptate. Dar pentru asta, tu trebuie să schimbi un pic atitudinea față de problemele tale.

Săgetător

Schimbări bune în gândire și cursuri noi, examene sau studii. Ai nevoie să înveți multe lucruri în următorii 2-3 ani. Fii focusat pe studii, pe idei, pe revelații și pe vânzări. Curând vei schimba și mașina.

Capricorn

Planuri noi de business și proiecte mărețe. Ai nevoie de organizare și nu de vacanță. Curând o creștere financiară stă să vină către tine! Dar ți-ar fi bun un post de 9 zile.

Vărsător

Ai să începi chiar de azi o nouă viață. Până în Iunie 2021 foarte în alertă creșterea ta personală. Fii pregătit de schimbări mari și de o vibrație foarte diferită și foarte bună. Pași mici necesari la început și multă afirmare de sine!
Vei fi pe val 2-3 ani. Ai să îți construiești o nouă putere a idențității tale!

Pești

Vindecări ale subconștientului pe termen lung. Pregătește-te să faci pace cu tine!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: