Horoscopul zilei 16 Decembrie 2020

Multe energii se vor simți pe parcursul acestei zile. Cea mai negativă va fi probabil cea mai resimțită, sub formă de mare încăpățânare distructivă sau rigiditate crudă.

O zi de mijloc de săptămână destul de obositoare. Printre toate cele grele sunt și evenimente foarte benefice ce se pot produce, dacă nu ne lăsăm intimidați de energii malefice sau negative.
În organizare se pot ascunde astăzi multe semințe negative, care mai târziu vor înflori la fel de negativ.

Berbec

Ai acces la anumite persoane extrem de speciale sau extrem de puternice. Ai șanse și oportunități aparte în plan profesional sau personal; sau ambele. Important să nu te lași murdărit de energii negative sau de ispite distructive.
O zi foarte intensă!!!

Taur

Ai grijă ce profesori ai și care sunt mentorii tăi de astăzi. Poți avea o experiență foarte pozitivă sau una foarte negativă. Este o zi de răscoliri și de revelații. Urmează pașii spre succes și calea constructivă.

Gemeni

Pentru tine ziua este foarte ”seducătoare” și la propriu și la figurat. Poți vedea tot felul de coincidențe și de deja vu-uri. O zi benefică întoarcerii la sinele tău, departe de cele ce încearcă să ți-l influențeze. Identifică acel gen de situații care îți perturbă ziua și conștiința! Poți avea daruri negative în egală măsură, dacă vei căuta să alegi acel drum.

Rac

O zi de enervare în cuplu și multe gelozii sau reacții exagerate, dure, urâte din partea persoanei iubite. Multe crize adolescentine pe parcursul zilei din partea celei mai dragi persoane. Atenție că poate nu este vorba de părerile sincere, ci mai degrabă de influențe negative în fața cărora poate fi vulnerabil/ă.

Leu

O zi în care sănătatea poate să îți joace feste. Atenție la stres sau iritare, posibil subconștientă chiar! Un obicei sau o rutină îți este nefavorabil/ă. Un coleg/ă de asemenea pare extrem de negativă pentru starea și spiritul tău. Poți beneficia de mari șanse, dar și de invidiile colegilor.

Fecioară

O zi de riscuri ce nu sunt favorabile, de vicii ce nu sunt deloc benefice sau de prieteni toxici. Despre lucruri sau persoane care vă intoxică puterea va fi vorba azi.

Balanță

Cineva apropiat poate avea crize de personalitate obositoare sau poate nevoia de a-i oferi prea multă atenție. Lecții de personalitate dinspre persoane care te pot trăda cu ușurință.
Ziua îți este benefică dacă vei căuta compania celor calzi.

Scorpion

Ai o zi cu tot felul de certuri și contradicții care te vor enerva și te vor obosi. Drum obositor de asemenea, atenție la nervii la volan. Nu încerca să te lupți cu rigiditatea altora, pentru că astăzi au coroniță și nu renunță nici în ruptul capului.

Săgetător

Banii sunt un motiv de mare enervare. Atenție la o plată mai mare de făcut. Recomandat să nu faci imprudențe cu portofelul pentru că ai ceva ”vampiri de energie” care pândesc sporul tău; cu alte cuvinte, ești destul de invidiat.

Capricorn

Ai o greutate în maturizare și multe lupte interioare cu ceva energii negative agățate de tine sau de personalitatea ta. Dacă vei fi dispus, atunci vei avea acces la anumite revelații despre care nu te vei simți demn. Doar că în locul unei crize de adolescență este mai indicat să faci o detoxifiere de energii malefice destul de dense. Nu te mai trăda!

Vărsător

Ai și tu demonii tăi care te agită din forul tău interior. Poate te vei simți mai obosit sau poate mai nervos. Nu te lăsa agitat și caută ceva relaxant pentru minte, trup și suflet.
O zi de binecuvântare dacă te vei gândi la tine sau o zi care te dărâmă dacă vei face pe eroul!

Pești

Un anturaj important cochetează cu tine sau tu cu el. Ai putea avea acces la oameni importanți sau la grupuri importante. O zi benefică pentru planuri de viitor dară fără o organizare anume, ci doar una de suprafață.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: