Horoscopul zilei 15 Decembrie 2020

O zi de sensibilitate auditivă și nervi, strări de iritare.

O zi cu energii foarte puternice, sub incidența eclipsei. Atenție la nevoia de a descoperi iubirea de sine mai prezentă decât abuzul față de propriile resurse. Este recomandat să evităm forțarea lucrurilor și duritatea. De preferat să ne organizăm înțelept și să ne bucurăm de competențele noastre.

Berbec

Munca îți va ocupa toată ziua. Este important să te concentrezi pe impresia pe care o lași șefilor și pe atribuțiile cele mai grele. În plus ziua îți poate aduce schimbări benefice în plan financiar.

O zi de evoluție, nu simplă și nici ușoară!

Taur

Ai nevoie de evoluție prin a găsi un model nou sau un ghid nou. Pentru că viitorul va face din tine un model sau un ghid, iată, te pregătești acum de o nouă formare.

Gemeni

Sunt momente în care cauți răspunsuri și forțezi răspunsurile. Pare că astăzi ai și rezultate benefice și înțelegi, ți se revelează ceea ce ai nevoie să știi.

Rac

O zi importantă în plan personal. Ai nevoie de pași mici alături de persoana iubită pentru ca viitorul vostru să înceapă mai bine de astăzi.

Foarte favorabile ieșirile în grupuri de prieteni, acolo unde se poate, sau susținerea unui proiect online!

Leu

Muncă și multe reguli pe care vrei să le pui de astăzi începând în noul tău stil de viață. Plus de eficiență pentru competențele tale. Trebuie să descoperi mai multe metode de lucru. Zi extrem de obositoare la serviciu.

Fecioară

O zi de mici încurcături sau de mici panici. De fapt, ar fi recomandat să te bucuri de prieteni și de o pauză mai prietenoasă. Relaxarea poate fi un bun de preț în astfel de perioadă. Iar uneori pauzele mici și dese pot fi cheia unei zile reușite!

Balanță

Lecții de personalitate astăzi pentru tine. Atenție la răceala și exigența celor dragi. Indisponibilitatea emoțională a cuiva apropiat te poate indispune și pe tine sau te poate face mai puternic.

Răceala altora este uneori un semn că trebuie să te concentrezi asupra ta!

Scorpion

O zi de schimbări bune, mai ales dacă tu le vei porni cu energia ta. Poți avea succes în întâlnirile și în negocierile tale.

Săgetător

Dacă eclipsa te-a împrospătat de planuri și energii, această zi vine să contureze și să cizeleze noile tale proiecte. Pași noi se cer organizați minuțios.

Capricorn

Luna este astăzi în zodia ta și îți aduce multe sentimente și emoții. Ai și intuiția mult mai activă decât de obicei, iar undeva în orele după amiezii atenție că își face simțită prezența și egoul.

Vărsător

O zi de frământări ce le ții pentru tine. De fapt ai nevoie de ceva timp cu tine și de a te regăsi pentru a te reorganiza.

O liniște interioară face cât o mie de reușite uneori.

Pești

S-a dus eclipsa ca moment dar au rămas: energia ei și ecoul ei! Ai nevoie de organizare a viitorului. Fă-ți noi liste de obiective și de priorități și organizează-ți pași spre împlinirea lor.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: