Horoscopul zilei 14 Decembrie 2020, eclipsa

Eclipsa va schimba metalitatea fiecăruia în măsuri diferite! Vom gândi din ce în ce mai încrezători și vom căuta succesul, bucuria, valorile; dar, nu vom suporta prea bine stresul.

Eclipsa din 14 Decembrie 2020 are un rol istoric și deosebit. Ne simțim cu un picior în gol și cu unul pe nori! Avem multe de realizat și suntem mai pregătiți ca oricând. Vedem semnele divine mai evident ca alte dăți. Dar mintea ne ține din scurt prin diferite temeri. Divinitatea este mai prezentă în gândurile noastre și în speranțele noastre. Mari schimbări în algoritmii energetici și în bioritmul fiecăruia. Eclipsa ne învață noi soluții, cum să ne încărcăm cu energie și cât suntem de pregătiți pentru a atinge succesul. Dezvoltarea unor noi școli de gândire la care vor participa fiecare!

Zodiile care vor fi aspectate direct și cu lecții de personalitate sunt : Gemenii, Fecioara și Peștii! Ele au nevoie să învețe drumul individualității mai departe decât cel al auto sacrificiului sau al auto sabotajului sau al auto deprecierii. Tot ele vor avea nevoie să învețe să viseze măreț și să se pună în slujba unor cauze mult mai generale, mai mărețe sau mai complexe. Tot ele vor trebui să renunțe la des utilizatul ”eu știu” sau ”eu am dreptate”! Iar dacă vor putea fi sinceri cu sine, ar putea atinge mari realizări foarte curând! Fiecare zodie va avea o energie aparte în această zi și mult mai aspectate vor fi femeile. Importantă gelozia și vanitatea, gustul lor și reacțiile din aceste aspecte. Atenție la bolile ce se vor revela în acest început de săptămână, ele se cer tratate din timp. Ecoul eclipsei: 2 săptămâni – 6 luni și tot restul vieții.

Berbec

Pentru tine eclipsa va aduce vești foarte bune și premii, recunoaștere sau mari bucurii. În plus, atenție la ceva veste neplăcută despre cineva aflat în străinătate. Nou plan și pentru tine, dacă vei dori să pleci, să schimbi locul sau să îți faci alte rădăcini. Mentori noi, profesori benefici, dar și tu poți face un pas excelent în zona educațională! Atenție la sănătate, la orgoliul rănit, la vanitatea rănită sau la dezamăgiri prea adânc îngropate! Excepțională perioadă pentru examene și proiecte noi care pot lua o amploare generală și tu vei putea cuceri orice dorești. Poți ajunge cât de departe vrei. Străinătatea îți dă putere.
O eclipsă într-o zodie de foc este mai multă energie în ceea ce te privește, dar și mai multe instincte!

Taur

Glorie cauți și tu, iar eclipsa ți-o poate pune la picioare, dar nu va fi a ta momentan, vei fi doar parte din ea! Ai nevoie să muncești pentru gloria altcuiva și să redescoperi valorile spiritului tăi. Ai nevoie să vezi cât de departe poți merge împreună cu el. Este momentul unei mari schimbări interioare și profunde pentru tine. Banii familiei vor cunoaște o creștere. Poți primi satisfacții și un mare cadou! Atenție la sănătate, mai ales dacă în sinea ta ești un ateu!

Gemeni

Noi începuturi pentru toată lumea! Pentru tine noi realizări în cuplu. Noi parteneriate sau nouă relație, nouă poveste de dragoste te așteaptă de astăzi începând și oricând de aici înainte. Genul de poveste pe care o aștepți sau persoana potrivită stă să apară pentru cei singuri. Pentru cei deja aflați în pereche, se planifică noi etape valoroase în poveștile voastre. Verde la căsătorie sau la găsirea jumătății! Ai șanse de a începe o asociere foarte prielnică și de a avea o realizare din partea persoanei iubite.

Rac

Proiecte mărețe și planuri de schimbat serviciu sau obiceiurile sau ambele! Bine ar fi să te pregătești și tu de ceva lecții de personalitate! Trebuie să lași suferințele în trecut și să înveți să fii fericit. Mare oportunitate la muncă și beneficii la serviciu, satisfacții dinspre colegi. Atenție la sănătate: colesterol, șolduri, ficat, oboseală cronică pe fond de stres sau predispoziții la diabet.
Eclipsa poate fi considerată o sărbătoare a astrelor și ea îți poate pune coroniță pentru cât ești de responsabil și de serios, util, eficient, workaholic!

Leu

O eclipsă ce te va scoate din rutină pentru a te face mai puternic și a te promova. Vei putea atinge cele mai înalte culmi ale realizărilor pe creativitate și proiecte îndrăznețe. Vești bune de la prietenii din străinătate. Drumuri pe care ți le vei propune și bucurii de la părinți. Dacă îți dorești un copil, va fi momentul, în următoarele luni. Pentru femei, atenție la drame din cauza egoului sau a vanității!

Fecioară

O eclipsă cu lecții care te vor mai activ și mai optimist, dar mai ales mai fericit. Acest început de săptămână îți cere să te uiți la pădure și nu doar la copaci, să vezi ansamblul, nu doar amănuntele. Trebuie să îți lărgești viziunea și optica și mentalitățile. Gata cu firmiturile, am spune! Pentru cei care vor schimbare de casă sau plecare peste hotare este eclipsa care va aduce acest nou start. Pentru cei care vor o casă, de asemenea eclipsa va aduce planuri mărețe. Lecția ta: ÎNDRĂZNEȘTE mai sus și mai bine!

Balanță

Noi planuri, acte, documente, vânzări, proiecte, examene, semnături, tranzacții, studii se prevăd pentru tine. Ai realizări în limbi străine sau de învățat o nouă limbă sau oricare dinte cele amintite, într-o altă țară. Pentru cei care doresc să își cumpere mașină nouă sau ceva tehnic, se vor realiza repede acești pași. Pentru cei ce doresc să facă anumite drumuri, de asemenea cu succes! Iar pentru cei care vor să scrie, să învețe, de asemenea cu mari reușite. AI nevoie să punctezi mai mult armonia în acest început de săptămână, mai ales în armonizarea celor vanitoși, orgolioși sau geloși cu care vei dialoga.
Pași mari pentru publicare de materiale în străinătate, pentru ridicarea brandului sau pentru o nouă campanie publicitară. Creșterea vânzărilor.

Scorpion

Așa perioadă favorabilă va începe pentru tine, excepțional! Financiar vorbind, mai ales, vei avea reușite peste hotare sau multe bucurii în ce ține de bani și conturi. Noi surse de venit sau speculații la bursă. Reușite și în plan personal. Fii pregătit să realizezi planuri cât mai vaste și să vezi cât de frumoasă e viața. O singură atenționare, nu te lăsa purtat de invidii sau de gelozii!

Săgetător

Așa vremuri aștepți dintotdeauna! Ești în mijlocul celor mai mari reușite și viața îți vine în întâmpinare. Realizări prin competențe și idei. Poți începe noi pași și odată cu ei transformarea ta! Vei ajunge acolo unde îți dorești prin propriile forțe și doar cu ajutor divin. Tot ce ai de făcut este să îți aduni încrederea și să fii la zi cu planurile de viitor. O nouă personalitate îți vei contura în funcție de evenimentele ce vor năvăli peste tine! Să ai spor la noile succese ce se întrevăd.

Capricorn

Pentru tine eclipsa va fi mai mult la nivel subconștient. De aceea îți este recomandat să te odihnești mai mult și să îți vindeci rănile lăsate sub preșul conștiinței. Ai nevoie să îți oferi un plus de timp și să îți conservi energiile. Visele vor fi mai puternice și nopțile mai importante. Atenție la sănătate! Apoi vezi ce fel de revelații vei avea. Se pare că poți găsi niște răspunsuri unice. Munca ta de maturizare de 3 ani încoace va fi încununată cu tot felul de răspunsuri ce îți vor aduce liniștea.

Vărsător

Deja simți vibrațiile pozitive ce stau să te ridice pe culmile succesului. De astăzi începând poți vedea cum viața te poartă până în vara lui 2021 către cele mai reușite planuri și rezultate. Fii pregătit de a cuceri străinătatea și de a începe prietenii noi cu oameni importanți. Ai un anturaj superb ce te așteaptă să te integrezi și oameni alături de care te vei simți protejat. O mare dorință ți se va împlini curând. Pentru cei care sunt creativi să se aștepte la rezultate peste hotare. Pentru cei care sunt profesori sau vor să devină, se întrevăd mari proiecte.
Eclipsa aceasta îți dă startul schimbărilor cele mai interesante din viața ta. Ele se vor încheia ușor după 26 Mai și se vor reedita la anu”, pe vremea aceasta!

Pești

Lecții de personalitate și pentru tine de astăzi începând. Viața te vrea mai vesel și mai încrezător. E musai să înveți să te bucuri cu sufletul și din toată ființa. Trebuie să fii demn de anumite competențe pentru a putea ajunge acolo unde ți-e menirea ta. Noi realizări profesionale rapide, dacă vei fi un bun elev în acest sens. Ridicare în funcție care îți va cere mari transformări și reforme la serviciu. Cei plecați peste hotare ar putea avea probleme și vor fi nevoiți să revină acasă. Renunță la sacrificii și învață să te încarci cu energie pozitivă!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: