Edward Sanda a scris câteva rânduri pentru secțiunea “2 Pagini” din publicația noastră!

“Îmi dau seama că, pe măsură ce trece timpul, ajung la aceeași concluzie. Un om îți poate da lumea peste cap, dar în același timp îți poate da foc la sentimente atât de tare încât nimeni și nimic nu le mai poate stinge vreodată.

Cu toții căutam întrebări despre sensul vieții noastre când de fapt ajungem să găsim întregul nostru sens într-o singură persoană.

Edward Sanda, despre iubirea pentru Cleopatra Stratan

Fiecare dintre noi cred că are principala misiune pe acest pământ… de a oferi și de a primi iubire.

Sunt un tânăr artist de 23 de ani care, de-a lungul timpului, a scris despre iubire în mai multe forme și încă o face. Aproape fiecare vers pe care îl scriu face parte din mine și din experiențele mele. Nu mai credeam în dragoste adevărată și sinceră.c Cădeam dintr-un eșec în altul… Eram din ce în ce mai dezamăgit că nu pot oferi sufletul meu unui alt suflet cu care să am o conexiune absolută și infinită.

Totuși speram că va veni acea zi în care voi simți în sfârșit că sunt fericit în dragoste, că iubesc la maximum și sunt iubit la fel.

Până a apărut EA!”, povesteste artistul.

Edward Sanda ne-a relatat trăirile pe care le-a avut în cel mai frumos moment, și unic, din viața lui, mai exact, când a cerut-o de soție pe Cleopatra Stratan.

Parcă a venit din alte lumi. Din lumiile acelea unde încă există sinceritate, respect, înțelegere, dar mai ales dragoste adevărată.

Un suflet curat și rar care mi-a dus sentimentele la alt nivel și care este parte din mine în totalitate.

Cleopatra Stratan inel logodna

Cu siguranță cred că ne-am mai iubit și în alte vieți atât de mult sau poate chiar mai mult și știu sigur că noi am pornit pe un drum sigur cu destinația INFINIT.

Edward Sanda, despre cererea în căsătorie: “A fost ceva unic”

Ne-am așteptat unul pe celălalt, ne-am avut și o să ne avem o viață întreagă.

La începutul acestui an ni s-a confirmat că noi chiar suntem unul pentru altul și chiar dacă 2020 a fost și este ceva ce nu și-ar fi dorit nimeni să trăiască, relația mea alături de Cleopatra este cea mai frumoasă parte din an. De fapt din viața mea!

Întotdeauna e bine să faci ceea ce-ți spune inima, mai ales când simți că ți-ai găsit jumătatea care îți lipsea.

Cea mai frumoasă zi din viața mea și cel mai frumos sentiment de până acum a fost în momentul în care mi-am luat inima în dinți și am făcut ceea ce trebuie să facă fiecare bărbat odată și odată.

A fost ceva unic. Ceva ce nu am mai simțit niciodată până în momentul în care am cerut-o în căsătorie pe fata care va sta lipită de inima mea până la finalul acestei vieți.

Pe malul unui lac, într-o seară de toamnă, au curs lacrimi de fericire presărate cu emoții nemaîntâlnite. A spus DA! 

Inimile noastre s-au lipit și mai tare una de cealaltă și ne-am jurat iubire veșnică!

Sunt fericit! Sunt împlinit! Trăiesc cea mai frumoasă și sigură poveste adevărată și specială.

Acum am înțeles de fapt ce înseamnă viața pentru mine și de ce are nevoie un om pentru a fi în totalitate realizat sufletește!

Trăiesc fără niciun regret și așa voi fi mereu. Fac slalom printre păreri negative pentru că nu îmi voi consuma niciodată energia în niște lucruri care doar trec pe lângă mine și nu prin mine.

Îndemn pe fiecare dintre voi să faceți doar ce simțiți și cu cine simțiți!

Păreri vor exista întotdeauna și pro și contra, dar nu vă ajută la nimic!

În viața voastră voi sunteți singurii care decid ce e mai bine pentru voi și pentru sufletul vostru!

Semnat,

Un simplu călător prin viață care trăiește ceea ce și-a dorit dintotdeauna!”, este textul scris de Edward Sanda pentru doinitaoancea.ro.

Foto:  Instagram Edward Sanda

Related Posts

Comments (2)

Nat

Citind acest articol parca am ascultat piesele lui Edward Sanda. Sincer. Acest om chiar cinta ceea ce simte. Bravo! Sa va iubiti mereu asa cum va iubiti acum.

Dany

Foarte frumoasa “replica” lui Edward la “love story-ul” Cleopatrei! Intr-adevar acesti tineri sunt suflete pereche iar dragostea lor parca e desprinsa din filme. Sa ramana la fel de indragostiti toata viata! 💕

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: