Horoscopul zilei 13 Decembrie 2020

Stări de final de an cu tristeți și neîmpliniri! Parcă după una caldă, una rece, ieri am fost plini de satisfacții, astăzi suntem plini de ”lacrimi”

Ne grăbim să facem rezumatul lui 2020 și poate că energia ce se pregătește de eclipsă și de înnoire are și ea rolul ei în acest gust amar! Este poate nevoie de a ne elibera de unele dezamăgiri sau de a conștientiza lipsa de speranță pe anumite paliere.

Berbec

Ai o zi de căutări. Vrei multe și parcă ți-e frică să nu te lovești încă odată de eșec. Ai nevoie de validare de sine, de curaj și de optimism. Nu îți este benefic să stai să privești jumătatea goală a paharului. De fapt, este doar o formă de descurajare și de pierdere de energie. Motivează-te și vei reuși. Orice zi viitoare poate să îți aducă un vibe bun și ocazii importante.

Taur

Ai un nou start spiritual. Îl simți, este aproape, este chiar de acum prezent în visele tale sau în setea ta de a alfa tot felul de răspunsuri. Atenție și tu la tristețe, mai ales dacă seamănă cu descurajarea!

Gemeni

Potrivit pentru tine să fii cel care bandajează sufletul persoanei iubite de răni și de regrete. Ai nevoie să fii asistentul de serviciu, deși, pentru tine este mereu recomandat să renunți la legăturile de prietenie cu fostele tale relații. Nu de alta, dar sunt adevărați vampiri de energie pentru tine!

Rac

Știi să te bucuri în sinea ta chiar și atunci când sufletul plânge, pentru că te ții ocupat cu tot felul de lucruri care par vesele. Dar paradisul artificial are și el minusurile lui.

Deja eclipsa se simte începând cu această zi, o energie puternică! Ai grijă la tristețea pe care o poți somatiza fără să realizezi!

Leu

AI nevoie de o bună porție de relaxare sau de distracție în liniștea și în dorurile tale. O zi de distracție cu prieteni depresivi sau de căutat mici drame pe la prieteni.

Fecioară

Lecții de personalitate se întrevăd de astăzi începând. Momentan atenție la tristețe, mai ales aceea care nu dispare orice ai face. Știm că poți să îți inhibi anumite stări, însă asta nu înseamnă că vindeci rana. Mai bine ia-ți curajul la purtător și fii eficient în fața rănilor și tristeților tale. Poți fi propriul tău medic și propriul tău profesor.

Balanță

Uneori pare că trebuie să faci față nervilor sau exceselor celor apropiați, astăzi însă parcă pe toți îi apucă tristețea. Vei avea tot felul de vești sau de dialoguri. Fă ce știi mai bine și oferă energie armonioasă. Poate ajută!

Vei avea unele revelații interesante!

Scorpion

Nu te plânge de bani și nu regreta ceva cheltuieli, cât de repede ai de rezolvat ceva măreț. Poate această stare este doar un mod de a te organiza mai bine pe zonele tale de interes.

Săgetător

Luna este deja în zodia ta, deși asta nu înseamnă că nu ai și tu tristețile tale. Unele pot fi atât de mari încât să îți dorești să te schimbi așa, dintr-o dată și definitiv! Să fie cu succes!

Capricorn

O tristețe surdă îți învăluie starea de spirit și parcă nu ai poftă de nimic. Posibil să dai vina pe eclipsă, dar este de fapt o traumă a ta nevindecată care mai face din când în când salturi prin spiritul tău! Fii deschis la vindecări!

Vărsător

O zi care îți schimbă starea! Este posibil să nu fie un stimul tocmai neplăcut ci mai degrabă un combustibil pentru creativitatea ta.

Planuri de viitor și bucurii pe mai târziu!

Pești

Ziua te aduce cu picioarele pe pământ-uri mișcătoare. Ai și tu lecții de personalitate și ele te vor ajuta să evoluezi mult de astăzi începând. Trebuie doar să îți asumi tristețea din suflet și să îți dorești să pui în locul ei bucurie.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: