Horoscopul zilei 12 Decembrie 2020

Și dacă este weekend să fie cu distracție, bucurie sau beție…nu neapărat împreună!

Ziua de Sâmbătă este norocoasă. Satisfacții și poftă de viață, bucurii și vești bune!

Berbec

Bucurii și răsfăț, ai ceva daruri de primit și satisfacții astăzi. Unii dintre nativi, am putea spune că, sunt în al nouălea cer sau cu fluturi în stomac! Atenție și la vicii un pic! Nu te purtat de ele până la capăt, poate fi undeva ascuns și un pericol în acel sens.

Taur

După finalul zilelor de lucru și așa în febra sărbătorilor parcă ai vrea să împarți viața la doi și să pleci cu persoana iubită acolo unde ea a luat bilete. Distracție în doi, măcar așa de weekend!

Gemeni

O zi de vești bune. Munca ta se bucură de o realizare. Chiar dacă este weekend, pare că tu trebuie să mergi la serviciu sau poate ai o distracție alături de colegi.

Rac

Cât de frumoase bucurii îți poate promite acest weekend. Este drept, demult nu ai mai respirat așa aer plăcut! Copilul din tine a revenit la viață și totul este absolut efervescent!

Weekend de plăceri ale sufletului!

Leu

O zi de natură condimentată. Nu chiar așa cu acele condimente pe care le preferi, dar, destul de plină. Ai nevoie de ceva respect în plus, asta este sigur! Este nevoie să ieși și să faci act de prezență undeva, chiar dacă va fi obositor sau neplăcut.

Fecioară

Drumuri cu vești bune și bucurii de la cei pe care astăzi îi vei căuta. Ai grijă cu beția la volan.

Balanță

Satisfacții și pentru tine, mai ales în plan financiar. Idei bune, vești bune sau proiect pe care îl sărbătorești. Ideile curg ca din izvor și eclipsa îți va revela și mai bine anumite filosofii importante, curând curând!

Pasiunea este culoarea ta preferată astăzi.

Scorpion

Când nu mai știi cum să te bucuri în tine începi să dai pe dinafară ar spune bătrânii. Da este o zi în care te simți cu adevărat mulțumit. Ai nevoie de un pahar de vin scump sau de struguri, o energie dulce care-ți amintește cât ești de îndrăgostit de fapt!

Săgetător

O zi de bucurii pe care le simți, le intuiești, le aștepți. Ai tu satisfacțiile tale și aștepți mutarea de șah după care să dai MAT!

Capricorn

Când ai ajutor și protecție totul merge bine. Ești înconjurat de oameni frumoși și te simți în largul tău. Posibil anturaj nou care îți place.

Vărsător

Un plus de bucurie nu strică niciodată, mai ales dacă este și un plus de popularitate sau o bilă albă în imaginea ta! Bucurii în societate sau distracție și voie bună.

Sarea și piperul sau mierea și scorțișoara, cam așa este ziua ta!

Pești

Un vis împlinit, un premiu așteptat și aprecierea cuiva important. Ai tot ce ți-ai dori în acest moment, în acest final de an! Să fie cu spor și la mai mare. Atenție la veștile bune din străinătate sau la planuri de călătorie ce se întrevăd curând.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: