Dana Sota a lansat Calendarul de Beauty Advent pentru decembrie 2020

Dana Sota, expert în beauty, cu peste 20 de ani de experiență în industria frumuseții din România a lansat Calendarul de Beauty Advent. Dana Sota își propune transformarea lunii decembrie într-o luna a femeilor, în care fiecare zi până la finalul anului să conțină cel puțin o acțiune care să le fie dedicată.

Calendarul de beauty este structurat pe săptămâni și conține reperele pe care ar trebui să le aibă fiecare femeie pentru a se simți bine în pielea ei. Beauty Advent conține sfaturi alimentare și ritualuri de îngrijire a pielii și pune accentul pe beneficiile tratamentelor cosmetice și a celor de relaxare.
Astfel, Dana Sota le amintește doamnelor că trebuie să-și ia timp pentru îngrijire:

Vizite la clinici și saloane de înfrumusețare pentru menținerea sănătății fizice și mentale

“Programările la manichiură și pedichiură, un refresh de culoare și tunsoare la salon, un masaj de relaxare, o ședință de prp sau de botox nu trebuie să fie considerate un lux, ci o normalitate în orice timpuri pentru menținerea sănătății fizice și mentale.”, explică Dana Sota.

Dana Sota, autor al bestseller-ului “Frumusețea se învață”, considerat o enciclopedie a îngrijirii, dezvlăuie în postarea dedicată femeilor în luna decembrie, parte dintre secretele și tipsurile ei.

 “O stare de bine începe încă de dimineață. Le propun tuturor femeilor să-și “rupă” pentru ele minimum 15 minute din fuga matinală dedicată treburilor celor din jur.

  Ritualul meu de început de zi este cel mai simplu de făcut, iar eu, d e aproape 10 ani, îl respect cu sfințenie: imediat ce deschid ochii îmi exprim recunoștința pentru faptul că îmi este dată o nouă zi de viață.

   Apoi, continui cu câteva mișcări de stretching, cu un duș calduț în urma căruia aplic tratamente de hidratare și îngrijire a pielii, apoi în timp ce îmi beau paharul cu apă călduță, îmi pun în ordine obiectivele zilei în fața cărora zâmbesc cu entuziasm și nerăbdare.

Încerc să nu mă las surprinsă de evenimentele de peste zi și să-mi ajut mintea să îmbrățiseze cu curiozitate orice experiență apare printr-o stare de bine dată de încrederea în propriile forțe.

Mă îmbrac așa cum îmi este cel mai drag de mine ținând cont de alergătura care mă așteaptă peste zi. Nicio nevoie nu trebuie ignorată pentru că, în timp, ea se va transforma în tristețe sau în apăsare”, dezvăluie Dana Sota.

Te-ar putea interesa “Tratamentul cu laser pentru creșterea părului”

Femeia să se pună pe ea pe primul plan!

Sunt punctate și greșelile pe care le fac femeile dedicate familiei sau profesiei.

“Femeile se dăruiesc în fiecare moment familiei, pun de cele mai multe ori, înaintea dorințelor personale, grijile celor din jur și se dedică rezolvării acestora. Atât ele, cât și cei din jurul lor, uită că de energia, frumusețea, tinerețea și sănătatea lor depinde starea de bine a familiei și a întregului lor univers.

Îmi doresc ca acum, la final de an, măcar pentru câteva momente din zi, ea, femeia, să fie în prim plan, mai precis să se pună pe ea pe primul plan”, spune Dana Sota.

 

 

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: