Horoscopul zilei 11 Decembrie 2020

Această zi este una aparte. Avem multe așteptări și nevoie de multă atenție. Ziua va sublinia la fiecare cam cât de mare este ego-ul sau cât de puternic.

Doar câteva zile ne despart de o eclipsă foarte importantă. Finalul de săptămână aduce multă sensibilitate pregătind loc pentru energiile săptămânii ce urmează. Zi de autoeducație, binevenită, dacă te simți depășit de dezamăgiri. Nevoie de maturizare pentru cei fragili.

Berbec

Atenție la ceea ce ești pregătit să faci în numele iubirii. Ziua îți este benefică pentru rugăciune, meditație. Ai parte poate de o zi plină de pasiune și de cheltuieli neașteptate.

Taur

Persoana iubită este vulnerabilă sau pusă pe reproșuri. Ai nevoie de răbdare și de înțelegere, poți dărui mai multă atenție ca lucrurile să fie armonioase între voi.

O zi în care nu se recomandă negocieri sau noi contracte.

Gemeni

Astăzi trebuie să recuperezi multe zile pierdute și trebuie să te axezi pe competența și pe eficiența ta. O zi de muncă și mult efort, de provocări la serviciu. Un coleg sau o colegă poate avea ceva neplăceri emoționale sau psihice.

Rac

O zi de bun augur pentru sufletul tău. În sfârșit ieși la lumină și te simți în largul tău. Bazează-te pe ce îți spune inima și fii creativ în tot ce faci.

Puterea ta vine din senzitivitate și din intuiție!

Leu

Atenție la final de săptămână ai câteva zile de lecții de personalitate. Dacă vrei să le depășești ai nevoie să stai detașat de toate sensibilitățile celor din jur și să nu te lași șantajat emoțional.

Fecioară

Astăzi pare că discuți cu tot felul de persoane. Îți va atrage atenția cineva care îți va povesti o istorie foarte tristă. Sau poate te vei întâlni cu cineva care ți-a generat o traumă în trecut. Ai nevoie să fii concentrat și mai ales ai nevoie să faci ceva exerciții de echilibrare a emisferelor; să fii în egală măsură rațional și emoțional.

Balanță

Ai nevoie de concentrare pe două domenii diferite și complementare. Armonizează valoarea spirituală cu cea materială și invers.

Intuiția este un adevărat bun, un dar și uneori foarte evident!

Scorpion

Luna este pentru acest final de săptămână în zodia ta și pune în valoare toate cele ale tale. Ai nevoie să te concentrezi mai mult ca oricând pe propria persoană.

Săgetător

Pregătiri prețioase pentru tine. Ai de făcut pace cu tine pentru a porni la un drum nou foarte prețios după acest weekend. Așa încât fii sincer cu tine și identifică toate minusurile sau toate toxicele ce le poți regăsi între programele tale subconștiente. Adică acele momente în care mergi ca ”pe pilot automat” pe același căi fără a te întreba de ce nu faci și diferit uneori.

Capricorn

Și pentru tine se pregătesc momente noi curând. Până atunci trebuie să te hotărăști ce îți dorești pe următorii nouă ani. Cu calm și cu mult focus proiectează noi planuri de viitor.

Vărsător

O zi în care ai nevoie de răbdare. Cineva te poate emoționa sau te poate frustra. Nu lua totul personal. Nici astăzi, nici zilele următoare dacă nu vrei un weekend al frustrării.

posibile suferințe mari să îi apese pe suflet pe câțiva dintre cei pe care îi vei întâlni astăzi.

Pești

O zi în care poți să te ridici din orice suferință. Poți urca parcă direct cu liftul după multe încercări trecute. Eforturi pentru a crește și satisfacții pentru reușite. Un weekend de succes am putea spune! Dar vom vedea eclipsa ce va aduce ea luni. Profită de acest final de săptămână.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: