Horoscopul zilei 10 Decembrie 2020

Această zi ne oferă un melanj de energii dintre care vom simți și dragostea și anxietatea împreună.

O zi de multe răscoliri și cu multe vești! O zi de evoluție în dragoste și mai ales în relațiile pline de adrenalină. Benefică pentru găsirea de soluții și pentru negocieri, înțelegeri.

Berbec

Multe idei și multe de făcut în doi. Atenție la persoana iubită care poate avea tot felul de temeri și anxietăți. Fii pregătit să aduci un plus de armonie. Ceva ce nu merge în cuplu sau într-o colaborare te va pune pe acțiune și pe transformări personale.

Taur

Ai foarte multe de realizat pe parcursul acestei zile. La muncă ai ceva efort dar și vești bune! O zi de proiecte și idei.

Gemeni

Prietenii sunt numeroși și asta vei simți de fiecare dată când ei au probleme și tu ești singur contra anxietății și problemelor lor. Fii relaxat și caută-ți puterile, vei avea nevoie! Benefică pentru creație artistică sau pentru a readuce la viață copilul din tine.

Rac

Lecții de personalitate și nu puține! O zi de care te poți folosi pentru a trece de la o extremă negativă la una pozitivă. Atenție însă să o faci conștient pentru ca lecțiile tot vor fi.

Multe lecții pentru tine astăzi, iar cea mai grea este anxietatea care ți se pune ca oglindă din partea celor pe care i-ai frustrat cândva.

Leu

Tot ceea ce ai de făcut astăzi este să te menții în formă. Ai multe de responsabilități pe care le faci cu plăcere, dar parcă prea sunt multe. Peste tot și din tot domeniile de viață, am putea spune!

Fecioară

Tu ai nevoie să cheltui mulți bani și să faci tot felul de plăți pe parcursul acestei zile, și nu sunt doar cadouri și plăceri. Pentru viitor poți prevede deja niște vești bune de muncă! Cel puțin peste o săptămână tu vei ști la sigur. Așa că destinde-te cu plățile și treci la un capitol următor.

Balanță

Ai și tu un gol ce se poate resimți azi: unul de dragoste. În rest, totul depinde de tine și de efervescența ta!

Dacă ai ști să profiți de energiile zilei, ai putea să îți încarci bateriile cu tot felul de resurse!

Scorpion

Posibile neplăceri cu sănătatea sau cu starea de spirit. Te-ai pierdut ca într-un labirint în propriile-ți secrete! Dar ce își face omul cu mâna lui se numește ”lucru manual”, nu-i așa!

Săgetător

Vești bune de la un anturaj important sau despre o schimbare pe care vrei să o faci! Ai rezultate pe care le vezi și asta va fi o influentă pozitivă pentru starea ta și pentru viitorul tău!

Capricorn

Încă ceva lecții de personalitate ai și astăzi! Trebuie să treci la o etapă opusă, la o extremă ce nu ai luat-o încă în calcul. Fii dezinvolt și deschis.

Vărsător

Ai o zi calmă în aparență și foarte efervescentă în subtil. Ai atâtea resurse câte poți dori și rezultatele nu întârzie să apară. Fii pe val.

Ai o zi de elevare și de premii, bucurii!

Pești

Munca înnobilează și dacă nu este despre noblețe, atunci este despre a te ține ocupat să nu suferi din diverse motive. Atenție la lipsa cuiva, tare îi duci dorul; la serviciu!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: