Încă trei mall-uri se deschid în Dubai! De ce trebuie să le aveți în vedere

Încă trei mall-uri se deschid în Dubai! Când vine vorba de cumpărături, Dubai oferă o multitudine de variante. Găzduiește atât cel mai mare centru comercial din lume, Dubai Mall, cât și numeroase alte mall-uri pe care le puteți alege în funcție de amplasare și de ce doriți să cumpărați. Vă prezentăm mai jos trei noi mall-uri care se vor deschide în curând în Dubai.

dubai mall

Deira Mall

Deira Mall, deținut de Nakheel Mall, va fi unul dintre cele mai mari mall-uri din regiune, cu o suprafață de 419.000 de metri pătrați ocupată de spații comerciale. De asemenea, vizitatorii vor avea la dispoziție peste 1.000 de magazine, cafenele, restaurante și spații de divertisment distribuite pe trei etaje. Mai mult, mall-ul va avea o parcare etajată cu o suprafață de 353.000 de metri pătrați și 8.400 de locuri de parcare. Elementul distinctiv al Deira Mall va fi acoperișul retractabil cu o lungime de 1 kilometru, care va aduce lumină naturală în complex și va permite vizitatorilor să facă cumpărături în aer liber în lunile mai răcoroase.
Se deschide în 2021. Deira, www.nakheel.com.

Se deschid 3 mall-uri in Dubai

Dubai Hills Mall

Dubai Hills Estate devine rapid una dintre cele mai populare destinații din oraș, iar Dubai Hills Mall este așteptat cu mult entuziasm de toată lumea. Dubai Hills Mall este situat la intersecția dintre Șoseaua Al Khail și Strada Umm Suqeim, în interiorul Dubai Hills Estate. Dubai Hills Estate este o mega dezvoltare cu o suprafață totală de 11 milioane de metri pătrați deținută de Emaar și Meraas, iar mall-ul va avea peste 650 de magazine și restaurante distribuite pe două etaje. De asemenea, vizitatorii vor avea la dispoziție, printre altele, un cinematograf cu 18 ecrane amplasat pe acoperiș și un hipermarket cu o suprafață de 6.000 de metri pătrați. De asemenea, va avea străzi și piețe care vor aduce aminte tuturor de districtele comerciale din Europa.
Se deschide în 2021. Dubai Hills Estate.

dubai mall

Meydan One

Acest mall duce cuvântul „enorm” la un cu totul alt nivel. Lucrările au început în martie 2019, iar acest complex cu o suprafață de 3,7 milioane de metri pătrați ar urma să fie finalizat în trei ani. Va avea 600 de magazine, un „canion” cu o lungime de 400 de metri dedicată brandurilor de lux, cel mai mare luminator retractabil din lume, o fântână dansatoare, o pârtie interioară de schi lungă de un kilometru, 100 de localuri care vor comercializa mâncare și băuturi, un complex cinematografic și o sală de sport multifuncțională, precum și terenuri, trasee și un parc pentru biciclete și skateboarding în aer liber. Să nu uităm de turnul rezidențial Dubai One, cu o înălțime de 711 metri, care, împreună cu zona învecinată, va găzdui 83.000 de locuitori.
În curând. Meydan, Nad Al Sheba, www.meydanone.com.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: