Horoscopul zilei 9 Decembrie 2020

Astăzi este o zi în care avem nevoie de frumos, de echilibru, de ceilalți și de artă, cultură, romantism.

Ne lăsăm purtați astăzi de energia creativității și de ceea ce este frumos sau ne dorim să fie! 

Berbec

Ești răsfățat de astre și apăsat de dragoste! Ziua îți dăruiește oamenii de care ai nevoie pentru bunul mers al lucrurilor. Fii deschis la colaborări. iar dacă preferi să rămâi autonom în treburile tale, nu uita că este lecția ta: să înveți să joci în echipă!

Taur

O zi de revelații de la cineva drag sau prin persoana iubită. În plus, ai ceva efort de depus la serviciu. Dar vezi ce spune partenerul (partenera) s-ar putea să aibă soluția de care ai nevoie. Cere-i ajutorul!

Gemeni

O zi de perspective și putere. Realizări pe care le vei obține ușor și plăcut. Este indicat să acorzi mai mult timp hobby-urilor tale și să te joci ca un copil. Iar dacă ești părinte, stai printre copii.

Rac

Dacă armonia este o lecție și dacă nu  mai ești învățat cu binele sau cu echilibrul, iată ziua care îți arată că trebuie să revii la pace și calm. Vrei să frustrezi pe cineva doar pentru că ți se pare impenetrabil sau de nezdruncinat de echilibrat! Evită să îl invidiezi, mai bine ia-l de model.

Astăzi se prevede o lecție pentru tine; una de concentrare!

Leu

Zi de dialoguri interminabile și de rezistență la concentrare. Ai să lupți prin cuvinte sau ai ceva important de semnat. O zi benefică pentru întruniri în echipă și pentru tot felul de rezolvări clarificatoare. Planifică negocieri!

Fecioară

Calcule peste calcule și tot felul de revizuiri. Ai o zi benefică în plan financiar. Vrei să faci un proiect și știi sigur că este bun, simți că este ceea ce îți trebuie. Nu te irita dacă se va mișca greu, este un ritm aparte de pornire.  Mai târziu va veni și vremea unei mișcări alerte și unor rezultate rapide. Dar până atunci mai ai tu ceva de învățat! Vezi astăzi despre ce lecție este vorba.

Balanță

Luna este de astăzi în zodia ta. Vei fi mai emoțional și mai intuitiv, dar și mai efervescent! O zi benefică pentru planuri noi și pentru a petrece mai mult timp în construirea propriilor liste de obiective, priorități și nevoi.

Zi de sărbătoare dacă vei ști să aduci în priectele tale energie nouă!

Scorpion

Prioritățile tale pe parcursul acestei zile ar trebui să fie nevoile personale. Trebuie să stai măcar jumătate de oră în ședință cu tine însuți și să îți faci un bilanț. Dacă sănătatea îți creează neplăceri, atunci încearcă să faci meditații, yoga și rugăciune.

Săgetător

O zi foarte benefică pentru tine. Ai planuri care stăruiesc în parcursul zilei și care îți cer mult timp, culmea, pentru a le simplifica. Foarte bun rezultatul final.

Capricorn

Ai nevoie de ceva reorganizare în modul tău de ordonare a sarcinilor. Vrei să deții puterea de decizie, dar trebuie să te adaptezi la echipă. Mai ales acum când se pare că ai nevoie de o asociere. 

Fii atent la lecțiile de personalitate pe care cineva se va încăpățâna să ți le arate. Este indicat să le iei în seamă și să nu reacționezi copilărește.

Vărsător

O zi benefică pentru evoluția ta. O zi în care trebuie să te încăpățânezi pe succes și pe cele mai mari idealuri și cauzele cele mai valoroase. Evoluție și la propriu și la figurat!

Vești bune din străinaătate și mici planuri de călătorii!

Pești

Uneori rezistența poate fi o probă fizică, morală sau spirituală. Pentru această perioadă din existența ta ai nevoie să te concentrezi și să perseverezi pe nevoile spirituale.

În plus fii deschis la tot ceea ce presupune calcule, datorii, dobânzi, bani și administrarea lor.

 

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: