Horoscopul zilei 8 Decembrie 2020

O noapte plină de pasiune sau de critici pasionale. Ziua ne va oferi bucurii de ordin intelectual și multe lucruri de făcut, multă multă muncă.

O zi norocoasă pentru cei care știu să aprecieze. Sau, o zi oarecare pentru cei cu un grad mic de mulțumire în rutina lor!

Berbec

La serviciu cu mult stres sau tu ești prea gălăgios pentru că te simți dat la o parte. Ai nevoie de disponibilitate pentru a face efort.

 

Uneori poți vorbi cu o voce prea scăzută și apoi te poți mira că nu ai fost auzit!

Taur

Cineva drag îți poate scoate peri albi astăzi. Prea mult zgomot pentru tine astăzi, la propriu sau la figurat! Ai nevoie de relaxare pentru a depăși starea de iritare.

Gemeni

Tu poți avea astăzi ceva lecție de personalitate, de la persoane pentru care ai avut prea multă răbdare. Ai să vezi cum cineva apropiat, chiar din familie, face așa o criză de adolescență. Nu te lăsa agasat de cei care sunt indisponibili emoțional.

Rac

Trebuie să termini niște discuții, să aduci limpezime și claritate. Apoi poți încheia deja ziua, după atâta epuizare intelectuală.

Excesele emoționale pot să te facă să pari un pic bizar!

Leu

Ziua deși pare prea plină este printre puținele pozitive pentru tine în această săptămână. Dacă vrei să nu cazi în această capcană, atunci evită să faci ”pe naivul” și nu te pune în situații nedemne de tine!

Fecioară

De câteva luni bune ești foarte certăreț și mereu iritat. Iar astăzi parcă mai tare te apucă. Evită să pari un gălăgios sau un ranchiunos. Posibil să fii sâcâit și nemulțumit, dar apelează la intuiție pentru a ști când este mai bine să punctezi și să lămurești lucrurile.

Energia astrală te poate ameți cu atât mai tare cu cât mai multe ai de schimbat la tine! Evită strictețea, exigența și rigiditatea!

Balanță

Ești foarte agitat în sinea ta și toate responsabilitățile strigă în forul tău interior. Poți crea astăzi o problemă de regrete sau de resentimente față de tine însuți pe care să o trăiești niște luni bune de aici înainte!

Atenție: cui și câtă atenție vei da!

Scorpion

Cu sânge rece sau cu multe remușcări, insensibil sau prea detașat; așa pare că te găsim astăzi pe tine! Este o zi benefică pentru a face listele cu ceea ce îți dorești pe viitorul an!

Săgetător

Lecție de personalitate pentru tine astăzi. Ai nevoie de mai multă atenție și mai multă prezență de spirit. Nu mai fi atât de generalist și de impersonal. este genul de zi în care îți dai seama că nu le știi pe toate și ai nevoie să mai înveți câte ceva.

Fii disponibil emoțional!

Capricorn

Multă concentrare și pentru tine astăzi, ba chiar o zi de mare evoluție prin ceea ce vei întreprinde. Ai în vedere să faci ceva măreț și ai nevoie de un asociat în noua ta cale.

Vărsător

O ultimă zi din an care îți va sublinia că încă mai ai reziduuri și toxine de curățat, spiritual vorbind. Urmează o perioadă excepțională pentru tine, până la vară chiar!

Criza poate fi cel mai bun moment de învățare și haosul doar o perioadă benefică creației!

Pești

Ai multe nedumeriri din cauza persoanei iubite și pare chiar că te-ai obosit căutând să o înțelegi. Reflectează altfel: uneori poate este suficient să simți!

 

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: