Andreea Bănică și fiica sa, Sofia, cântă pentru prima oară împreună „Colinde de Crăciun”

Andreea Bănică și fiica sa, Sofia, cântă pentru prima oară împreună „Colinde de Crăciun”! Magia sărbătorilor se apropie cu pași repezi, iar perioada în care lumea începe să forfote de bucurie și entuziasm a început. Presărate cu tradiții, cozonaci calzi, brazi împodobiți, miros de portocale și cântece de bucurie, aceste sărbatori ne reamintesc fericirea de a ne avea unul pe celălalt.

Andreea Bănică și fiica sa, colinde de Crăciun

andreea banica si fiica

Astfel, Andreea Bănică lansează pentru prima oară alături de fiica sa, Sofia, un colaj sensibil ce conține cele mai frumoase colinde de Crăciun. Acest moment marchează și primul pas al Sofiei spre muzică, care de când avea doar câțiva anișori, visa să cânte alături de mama sa pe marile scene.

Andreea împreună cu Sofia arată publicului că cel mai frumos Crăciun și cele mai frumoase colinde sunt alături de cei dragi, acolo unde dragostea este întotdeauna cea mai pură. Clipul surprinde relația specială pe care artista o are cu fiica sa, Sofia și scoate în evidență legătura puternică și atât de frumoasă pe care un părinte o are cu copilul său.

Andreea Bănică: “Și eu și Sofia ne-am dorit să lansăm împreună o piesă de mult timp”

andreea banica si fiica „Și eu și Sofia ne-am dorit să lansăm împreună o piesă de mult timp. Eu aș fi vrut cu mai mulți ani în urmă, însă era micuță și nu credeam că este pregătită. Anul acesta am simțit că este momentul, Sofia îmi spunea deja de ceva timp că își dorește să avem o piesă a noastră și probabil că în viitor ne vom gândi și la acest lucru. Am început cu acest colaj de colinde pe care sperăm foarte mult ca lumea să îl asculte acasă, alături de cei dragi, cu sufletele pline de iubire”, povestește Andreea.

De-a lungul timpului, diva pop a lansat single-uri precum „De nebună”, „Ce vrei de la mine” (feat. Balkan), „Linda”, „Departamentul de relații” (feat. UDDI) și „Rain in July” ( feat. Jorge), ce au cucerit publicul. De asemenea, Andreea Bănică și-a surprins fanii cu piese și în limbă spaniolă sau engleză, printre care „Samba” și „Love in Brasil”, hituri care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și care au fost difuzate în Turcia, Franța, Israel, Africa de Sud, Republica Ceha, Croația, Canada și nu numai.

Printre piesele de succes pe care Andreea le-a lansat se numără și „Fiesta”, „Sexy”, „În lipsa ta” (feat. What’s UP), „Rupem boxele” (feat. Shift), „Același iubit” și „Ale, Ale” (feat. Narcotic Sound). De asemenea, artista știe cum să îmbine perfect muzica și meseria full time de mamă prin vloggurile pe care le face pe propriul canal de YouTube.

andreea banica si fiica

Piesa: https://www.youtube.com/watch?v=5QM8WZkis1Q&feature=youtu.be

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: