Horoscopul zilei 7 Decembrie 2020

Ca de Luni începem să ne căutăm rostul și utilitatea. Pe seară vom fi pofticioși la tachinări!

O zi de ironii și de strategii, un început de săptămână cu lupte vechi și cu așteptări noi!

Berbec

Foarte multe responsabilități și multe lăsate pe ultima sută de metri. Abia ai timp să respiri astăzi. Nu uita de tine

Mai mult ca oricând în an, astăzi parcă energia se duce în gol, tocmai atunci când vrei să termini repede lucrurile sau când ai multe de făcut! Nu te enerva pentru că nu vei reuși să rezolvi cu nervi.

Taur

Dacă ziua pare prea apăsătoare ai o soluție sigură: acei prieteni care știu orice și care sunt gata să te ajute. Începe săptămâna cu un moment de relaxare: ”pauzele mici și dese, cheia marilor succese!”

Gemeni

Te simți strâmtorat un pic și multe tensiuni îți vor agita astăzi spiritul. Poate este oboseala de vină! Oricum ar fi te poți baza pe darul tău nativ de a face haz de necaz. Evită asocieri și tot felul de propuneri pentru că te vei găsi și mai obosit și dezamăgit la finalul zilei.

Rac

O zi în care munca parcă nu îți dă nici o satisfacție și îți stă mintea la tot felul de discuții sau la tot felul de reproșuri. Există și astfel de zile, iată, dar nu pune totul la suflet.

Dacă trebuie și dacă este musai să faci astăzi ceva, atunci să fie cu plăcere!

Leu

Pentru tine acest început de săptămână te pune pe alte cheltuieli. Sau poate că ai uitat să iei cuiva cadouri sau cineva drag a rămas lefter chiar acum. Fă calcule și nu promite împrumuturi!

Fecioară

Luna te luminează astăzi cu energia ta, ești pus pe treabă și deja de dimineață te poți transforma într-un mic roboțel bun la toate. De altfel, ziua ar spune: ”ocupă-te de tine”, dacă ar punea vorbi prin cuvinte și dacă ai ști să o asculți.

Învață să râzi sau amintește-ți să zâmbești!

Balanță

Un drum te neliniștește sau te obosește. Vești care te consumă și atât de multe de făcut! Fii organizat în sinea ta și poate vei reuși să faci totul ca pe lista de priorități.

Scorpion

Acum când îți faci planuri de viitor parcă nu vezi nici o soluție și banii sunt un subiect sensibil pentru tine. Este de fapt un imbold pe care eclipsele ți-l aruncă pentru a te ocupa de stabilitatea financiară și de valorile tale.

Săgetător

O zi care îți poate scoate în evidență cele mai mari greșeli pe care le faci din instinct și pe pilot automat. Posibile reproșuri pe care ar fi bine să le asculți.

Capricorn

Un mentor sau cineva, un ghid al tău îți arată de ce și cum faci de îți pierzi energia fără să realizezi că faci acest lucru! Ia aminte, e un mare pas pe care poți să îl depășești dacă vei resimți și vei învăța această lecție chiar astăzi. Poți închide un ciclu și poți prinde puteri.

Vărsător

Atenție la surprizele care îți evidențiază o vulnerabilitate a planurilor tale. Poți face liste de priorități astăzi, dar ia în calcul și neprevăzutul. Mai ales că este o atitudine care trebuie să îți fie bună prietenă zi de zi.

Adrenalina este sub forme diferite, o plăcere sau o durere sau un bun necesar.

Pești

Pentru tine se lasă cu nervi astăzi. Posibile certuri cu cei dragi sau ceva neplăceri în cuplu. Persoana iubită are tot felul de schimbări de spirit și parcă te deranjează indisponibilitatea emoțională a fiecăruia. Fii demn în atitudinea ta, pentru că ziua nu îți este cea mai avantajoasă.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: