Kate Middleton, cel mai popular inel de logodnă al tuturor timpurilor!

Kate Middleton, cel mai popular inel de logodnă al tuturor timpurilor! Natural Diamond Council a publicat rezultatul studiului pe care l-a realizat pe un eșantion de 2.000 de persoane, iar acesta nu pare să surprindă: inelul lui Kate, purtat anterior de regretata Prințesă Diana, a obținut cele mai multe voturi.

Kate Middleton inel de logodna

Astfel, inelul cu safir albastru, înconjurat de 14 diamante, montate în aur alb de 18 carate, purtat de Kate Middleton, a fost desemnat drept cel mai popular inel de logodnă din lume. S-a notat că această bijuterie este extrem de recognoscibilă de către atât de multă lume, fie și numai la vederea mâinii în sine, fără a arăta persoana care îl poartă.

Inelul purtat de Kate Middleton, estimat la 300.000 de Lire sterline

Povestea inelului este una mai puțin obișnuită pentru fețele regale, întrucât Diana și-a ales singură acest inel de logodnă. Și cum prințesa în devenire nu era ca orice altă femeie, ea nu a dorit să poarte un inel unicat, ci a optat pentru un model care își avea deja o sursă de inspirație: inelul oferit de Prințul Albert viitoarei sale soții, regina Victoria, în 1840, și creat de bijutierul Garrard.

După decesul prințesei Diana, inelul i-a fost dat lui William. Iar în noiembrie 2010 Prințul avea să i-l ofere în semn de logodnă actualei sale soții, Kate.

Dacă la achiziția de către Prințul Charles această bijuterie valora 28.000 de lire, în prezent inelul de logodnă al lui Kate Middleton este estimat la 300.000 de Lire sterline.

Foto: facebook/ qmagazine.ro.

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: