Horoscop zilei 6 Decembrie 2020

weekendul lui Moș Nicolae este acel start la sărbători! Și iată suntem chiar în zi de sărbătoare și chiar în zile de weekend! Semne bune pentru acest final de an.

Moș Nicolae a venit așa cum a știut el, a adus darurile cele mai frumoase unora și poate câteva nuiele altora (Taur, Scorpion, Capricorn, Pești). Dar ziua lui aduce energii de putere și împuternicire pentru fiecare! Răsturnări de situații, iar adrenalina puterii va aduce savoarea acestei sărbători.

Berbec

Faci ce simți și asta te ajută să condimentezi ziua după bunul tău plac. Dispui de toată pofta și dorințele tale sunt drive-ul zilei. De fapt ele sunt mereu drive-ul tău, dar astăzi simți că ești pe vibrația potrivită.

Setea de viață se împlinește frumos cu parfumul sărbătorilor.

Taur

Atragi ceea ce dorești și vezi unele realizări neașteptat. O zi de bucurii profunde și de liniște care ți-a cam lipsit în ultima vreme. Setea ta de viață este surprinzător de pronunțată astăzi. Dar probabil că spiritul de sărbătoare are și el ”vina” lui.

Gemeni

Când drumul e lung mai puțin contează câte ore ai condus dacă el te-a dus acolo unde te simți rege sau regină. O zi de bucurii pentru tine. O zi în care arborele vieții tale prinde rădăcini în plus.

Rac

Poți face încă unele cumpărături. Ai uitat ceva important sau te-ai decis după ce ai refăcut calculele încă o dată. Ești încântat de o achiziție foarte foarte prețioasă și ești de nestăpânit la cumpărături. Am putea spune, demonstrativ cumva în generozitatea ta.

Astăzi pentru tine banii nu contează!

Leu

Te simți așa cum ți-ai dori să te simți mereu! Așa încât ai putea păstra ceva resurse pentru mai târziu sau pentru totdeauna. O zi de reper pentru tine, deși atenție să nu superi pe cineva tare drag ție!

Fecioară

Pe bulevardul vieții tale se aprind astăzi luminițele de sărbători! Și la propriu și la figurat; ai o zi magică, o zi de regăsire a scânteii divine din tine și a revelațiilor ce-ți aduc lumină la nivel profund. Iubirea este acolo undeva ascunsă în sufletul tău ca o comoară pe care o mai redescoperi din când în când!

Balanță

Parcă ești extenuat după câte ai făcut în acest weekend. Nu neapărat cât ai sărbătorit, ci cât de spontan ai fost! Se pare că săptămâna va începe mai târziu, pentru că după atâta consum ai nevoie de weekend prelungit!

Scorpion

Te mai superi încă sau ranchiuna nu îți dă pace. Ai o zi de weekend în care trebuie să evoluezi dar și să socializezi. Ieși așadar din izolarea ta de moment și fii expansiv. Poți primi multe aplauze chiar și de la cei pe care nu îi ai neapărat la suflet.

Săgetător

Când vrei să strălucești poți cuceri pe oricine. Îți este weekendul tău preferat; demult nu te-ai mai simțit atât de plăcut, atât de fericit, atât de sus. Lucrurile evoluează așa cum ai visat și tu ești pe valul cuceririlor și rezultatelor. Sărbătorești cum nu ai mai sărbătorit demult.

Capricorn

Simți cu toată inima parfumul spiritual al acestei zile. Ești pregătit să te îndrepți chiar pe drumuri noi. Adevărul este că vei avea curând o cale nouă ce te va cuceri și pe care te vei avânta cu multă dorire. Ai o mare sete de viață; mai departe de plăceri și mai profund decât în alte vremuri.

Vărsător

Câte bucurii poți trăi astăzi alături de persoana iubită nu ai mai trăit demult. În doi și între voi este o armonie care parcă îți vindecă orice rană. Poate este important că ați lăsat amândoi orgoliile deoparte! Și dacă acesta este secretul, faceți din această zi un reper!

Duminica este ziua lui soarelui, o zi de veselie și sărbătoare.
Astăzi  ea are și nuanțe de putere și puteri.

Pești

Gata cu responsabilitățile. Abia acum îți dai seama că ți-ai asumat responsabilitățile și că în tot acest weekend ai fost un roboțel. Dacă ai uitat de persoana iubită sau dacă te-ai neglijat, atunci ai încă timp până ce începe săptămâna nouă să te și bucuri!

Când ești prea dornic să fii util uiți să trăiești și pentru tine!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: