Horoscopul zilei 5 Decembrie 2020

Astăzi este o zi în care fericirea ne vine prin claritate și concentrare, nu prin sentimente intense și nici prin spontaneitate.

O zi în care unele zodii caută vinovați sau proiectează asupra celorlalți, iar alte zodii fug de schimbare. Cu toții avem mintea limpede și idei bune sau chiar geniale. O zi în care ideologiile și mentalitatea pot câștiga multe realizări importante. O zi de aprecieri intelectuale pentru fiecare acolo unde este mai bun.

Berbec

O zi în care ai nevoie să îți vindeci puterea de orice neputință de peste timp. O sâmbătă plină de pasiune sau de panici pentru tine. Astfel că vindecă fără să mai treci prin sentimentul neputinței a mia oară!

Secretul weekendului: validează-te, e momentul puterii recuperate prin confirmare de sine.

Taur

Lecții de personalitate ai și în acest weekend, poate unele pline de substanță. Obsesii și frici ies la suprafață în mod neprevăzut, incontrolabil sau neașteptat. Concentrează-ți atenția pe un model preferat și învață prin puterea exemplului acea lecție de final de săptămână.

Gemeni

Ai strălucirea pe buze și zâmbetul mai șarmant decât oricând alte dăți. Ai înțeles ceva mistere și secrete sau ai tu revelațiile pe care le doreai. Weekendul te pune la călătorii.

Rac

Când totul merge mai bine și simți că s-a dus vremea suspinelor ai timp de cumpărături și de bucurii. Ieșiri cu prietenii sau pauze de relaxare. Ai bani de cheltuit pentru plăceri ale finalului de an. Surpriza este că poți celebra finalul unor probleme sau unei perioade grele.

Sărbătoarea este pentru tine momentul în care simți să sărbătorești!

Leu

Zi de bucurii și weekend de multe pofte. Poate Moș Nicolae a venit deja la tine cu o veste bună. Sau poate ai mulți sărbătoriți și multe daruri de făcut. Un așa weekend demult nu ai mai avut! Adevărul este că odată în an este moșul tău preferat!

Fecioară

Visele tale cele mai ascunse se vor răscoli în subconștientul tău în acest weekend. Tot să ai putere să îndrăznești sau să vindeci câte ceva. Curaj urmează zile bune, între aceste eclipse.

Balanță

Planurile de viitor se pot reflecta în liste de obiective sau în liste de împliniri. Fă un bilanț al țelurilor tale, mici și mari.

Puterea este o calitate morală sau fizică!

Scorpion

Pentru tine weekendul este plin de satisfacții dar și de lecții personale. Poate că uneori cauți să obții lucruri fără a fi dispus să depui efortul necesar. dacă este cazul, atunci vei vedea pe parcursul acestui weekend cât și cum să investești pentru a obține satisfacțiile dorite cu adevărat.

Săgetător

Vei avea multe de făcut și mai ales va fi bine să îi implici pe prieteni și pe copii în toate planurile weekendului. Ești în mare formă și vei simți că-ți crește inima și că poți spune că ești fericit.

Capricorn

Zilele de sărbători sunt zile obișnuite pentru tine, o rutină uneori. Dar în acest weekend parcă te simți provocat de sărbătoare sau de energii necunoscute, de mistere ale zilei sau pur și simplu de credințele tale.

Vărsător

Ai o zi de weekend plin de reacții și acțiuni în doi. Moșul stă să facă surprize celor cuminți în povestea lor de dragoste.

Sâmbătă este ziua lui saturn, o zi de organizare și disciplină.
Astăzi  ea are și nuanțe vesele și constructive.

Pești

Acest weekend este pentru tine unul de muncă sau de rutină. Pregătiri și multă treabă să faci pe plac celor dragi, dar puțin și din orgoliul tău. Nu vrei să fii mai prejos și vrei să lași cea mai bună impresie!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: