Haine pline de durere. De ce să le arunci

Haine pline de durere. Dacă intenționezi să faci o nouă triere în rândul hainelor din garderobă, care nu se mai potrivesc stilului tău actual, evită să pui de-o parte hainele pline de durere.

Știm că experții în mediu ne îndeamnă să reutilizăm, să donăm sau să recondiționăm anumite articole vestimentare în loc să le trimitem direct la gunoi. E drept și că o mulțime de oameni ar putea avea nevoie de hainele pe care tu nu-ți dorești să le mai porți, indiferent dacă starea lor nu mai este la fel de bună ca la început.

Haine care te țin prizonieră în trecut

Există însă o categorie de produse de îmbăcăminte care merită aruncate în tomberon fără niciun fel de regret și fără a sta pe gânduri. Sunt acele haine pline de durere, respeciv acele articole vestimentare pe care le-ai purtat într-o zi grea pe care ai vrea să ți-o ștergi din memorie.

Poate să fie ziua spitalizării tale, a accidentului, a dispariției unuia dintre părinți sau poate ținuta pe care o purtai când ai primit o veste tristă.

Mintea omului este uluitoare și are capacitatea de a memora evenimente în detaliu, legându-le de vestimentația purtată în momentul respectiv.

Așa se face că mulți oameni pot spune cum erau îmbrăcați în ziua când au avut un accident de mașină sau ce ținută au purtat la înmormântarea unei persoane dragi.

Culmea este că de cele mai multe ori, aceste haine se află într-o stare perfectă. De aceea, avem tendința de a le păstra sperând că la un moment dat, după ce va trece durerea, le vom îmbrăca într-o nouă asortare.

Haine bune de purtat, dar mai bine de aruncat!

Nimic mai fals! S-a dovedit că lucrurile pe care nu le-am mai purtat în ultimul an nu vor avea șansa nici pe viitor să fie afișate în lume. Cu atât mai puțin hainele pline de durere.

Astfel, dacă te pregătești să-ți faci curățenie în dressing, profită de moment și aruncă direct la coș toate hainele încărcate cu energie negativă.

Haine la mâna a doua, haine second hand

Nu le dona, nu le oferi apropiaților și nici nu le depozita într-un sac în ideea că le vei dărui persoanelor nevoiașe. De asemenea, evită să le afișezi pe site-urile cu haine la mâna a doua sau să le duci în magazine second-hand.

Dacă vor apuca să le poarte, cei pe care crezi că îi ajuți vor simți invariabil energia ta joasă. Mai exact, starea copleșitoare de durere pe care ai avut-o în ziua când ai purtat ultima oară acel articol vestimentar. Iar tu nu vrei ca ceea ce ai simțit atunci să fie transmis mai departe. Vrei doar să uiți și să te eliberezi.

Nu uita, în feng shui, în legea echilibrului se spune că lucrurile și evenimentele vin în viața ta dacă au loc. Dacă rafturile tale sunt pline de amintiri dureroase materia și energia vor trece mai departe.

Împachetează și aruncă la coș fără regrete aceste haine pline de durere care te țin prizonieră în trecut și permite-i noului să vină către tine.

 

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: