Stephen lansează „Pozele”, cel de-al doilea single din carieră

Stephen lansează „Pozele”, cel de-al doilea single din carieră, după ce a ajuns în finala show-ului muzical de creație „Magic In 5″! „Pozele” dezvăluie o poveste de dragoste adolescentină, trăită intens, dar care  reușește să lase un gol imens în suflet.

stephen

Deși gândurile încearcă să convingă sufletul, inima nu ascultă de cele mai multe ori și nu îți oferă oportunitatea de a-ți alege de cine să te îndrăgostești, iar pentru a funcționa este nevoie ca două inimi să bată la unison, pe același ritm. Însă adesea durerea unei despărțiri nu întârzie să apară. Protagonist în propriul clip, Stephen interpretează rolul iubitului rănit ce rămâne doar cu pozele drept aminitire.

„Toate pozele cu noi, te vor înapoi” este versul ce arată că dragostea nu s-a stins, iar durerea despărțirii nu pote fi încă depășită. O coproducție Bear Music și Cat Music, „Pozele” este o piesă compusă de către Adi Cristescu alături de Horace și Kastha John, iar producția este realizată în studiourile Midiots.

În februarie 2020, Stephen a fost selectat pentru camp-ul „Magic In 5″ ce a avut loc la Borșa și a lansat primul său single. Tânărul artist a făcut parte din echipa lui Vanotek, iar timp de aproape o săptămână, Vanotek și echipa sa au lucrat intens pentru realizarea piesei „Is This Love”. „Magic In 5″ a fost primul talent show muzical de creație din România, care s-a difuzat exclusiv online și a transmis live timp de opt ore pe zi întregul proces al unei creații muzicale.

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: