Horoscopul zilei 3 Decembrie 2020

Astăzi este o zi în care suntem parcă mai prersați de timp sau mai capricioși.

Suntem deja în 3 Decembrie, o zi de emoții și interes afectiv. O zi în care putem să observăm că facem invers decât simțim, că ne autosabotăm sau că nu ghidăm energia în proiecte constructive. Atenție așadar la acțiuni! Este nevoie să le punem în concordanță cu ceea ce simțim și cu ceea ce ne place. 

Berbec

Șirul experiențelor în familie, tradiția și conservarea valorilor familiale au astăzi un rol important pentru tine. Nu ești în cel mai bun acord și poate te irită unele dintre taskurile acestei zile. Dar ești menit să fii cel care îi ajută pe toți să se focuseze pe obiective. Uneori trebuie să pui rolul mai presus de chef și stare.

Emoțiile pot fi benefice dacă ți le asumi, dacă ți le confirmi sau dacă le accepți și de acolo mai departe poți schimba câte ceva.

Taur

Ziua aceasta poate să îți aducă multe răspunsuri valoroase. Trebuie să fii în timp și sincronizat cu evenimentele pe care vrei să le trăiești. Comunicarea, căutarea de răspunsuri, negocierea și expresivitatea ta pot aduce deblocarea unor situații benefice.

Gemeni

Uneori, precum astăzi, planurile financiare au lumina și puterea lor; precum copii! Veghează asupra veniturilor tale și păstrează o notă superioară și constantă pentru viitor. Te vei raporta mereu la trecutul financiar al familiei. Iar comparația îți va fi încurajare!

Rac

Cu sensibilitate sau cu fragilitate poți rezolva și tu multe din responsabilitățile tale pe parcursul acestei zile. Nu uita însă de nevoile personale, mai ales atunci când ele se referă la imaginea ta, la statutul tău sau la adevărata ta putere interioară.

O zi tensionată care îți pune la dispoziție energii puternice pentru scopuri valoroase.

Leu

Fie ești pe val, fie contra lui. Poate că timpul îți este bun prieten, dar mai ai încă până să beți o bere împreună. Ai nevoie de multă organizare pentru a atinge în viitor obiectivele dorite, indiferent de rezervele și de resursele de moment. Iată, timpul și spațiul pot fi și ele pro sau contra proiectului tău. Uneori ai nevoie să te bazezi doar pe tine dacă vrei să oferi tot ceea ce ai mai bun. Indiferent de context și de provocările tale interioare.

Fecioară

O zi de schimbări bune și de stimuli ce te vor încuraja să păstrezi anumite obiceiuri din trecut. Te raportezi astăzi la istorie și la experiențe anterioare. Dar nu uita că această perioadă este încă importantă pentru a-ți purta luptele tale spirituale și pentru a-ți sorta principiile și convingerile.

Balanță

O zi de lecție de personalitate pentru tine. Ai nevoie de intuiție și de disponibilitate emoțională, de compasiune și de dezvoltare a ambelor tale emisfere. În plus, pe parcursul acestei zile vei avea probabil pe cineva care va încerca să te șantajeze emoțional, mai ales dacă tu ești impersonal și indisponibil în lumea emoțiilor, trăirilor, sentimentelor. Și dacă tot nu te vei deschide către simțiri, atunci este posibil să ajungi la frustrări cu rolul de a fi emoțional. Și, de a porni de acolo la noi idei, reflectări și schimbări.

Unele situații ale zilei se vor reflecta în rădăcina lucrurilor! Fii sigur că rădăcinile sunt sănătoase, frumoase și puternice.

Scorpion

Reușite personale și satisfacții care depind de tine. Ziua aduce însă unele tensiuni și este recomandat să pui în cântar rutina și evoluția. Ceva este dezechilibrat în această ecuație și ai nevoie să te rearmonizezi!

Săgetător

Ierarhiile sunt pentru tine un etalon. Astăzi însă nu îți ies socotelile de acasă cu cele de la piață. Ai nevoie să fii flexibil la perceperea ierarhizărilor și magnetic. Uneori, precum astăzi, este bine să iei un recul pentru a privi situația pe parcursul derulării ei. Astfel te poți încărca de încredere, văzând că lucrurile se mișcă pozitiv! Iar fericirea ta vine adesea din obiectivele pe termen lung.

Capricorn

Sunt unele valori la fel de importante ca cele pe care tu le deții. Aceste valori te completează și nu îți seamănă deloc. Dar important este că ai nevoie să le înțelegi. Nu fi indisponibil, dur sau rece ci învață să îți asculți intuiția și persoana iubită.

Vărsător

Munca te epuizează; emoțional. Deja de câteva zile pare că te-ai afundat în responsabilități și ai uitat de plăceri și bucurii. Însă conflictele interioare se fac simțite în nivelul vibrației tale. Dacă ai nevoie de o pauză sau de un plus de bucurii, atunci fă un drum sau stai pe telefon cu cineva drag. Te ajută să câștigi energie și un pic de adrenalină sau încurajarea unei persoane active. Dar pentru a fi acolo ai nevoie să îți iei liber câteva ore.

Joi este ziua lui Jupiter, o zi de vibrație divină.
Astăzi  ea are și nuanțe afective.

Pești

Prieteni importanți vor să împarți timpul tău cu ei astăzi. Îți va face bine o ieșire pe malul apei sau într-un mediu cald între cei apropiați. Preocupările financiare rămân importante și în zilele ce urmează, în prioritățile tale. Așa încât nu refuza invitația. Te vei încărca de energie și tare mulțumit vei fi!

 

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: