Edward Sanda a luat lecții de actorie cu Doinița Oancea, pentru videoclipul piesei – „Scântei în mintea mea”

Edward Sanda a luat lecții de actorie cu Doinița Oancea, ca să fie credibil în videoclipul piesei „Scântei în mintea mea”.

În luna cadourilor, Edward Sanda a pregătit pentru fanii săi nu doar o piesă, ci un întreg concept muzical. Artistul Famous Production lansează „Scântei în mintea mea”, prima melodie care va face parte dintr-un EP ce va conține 5 piese cu un nou stil muzical, cu sound urban și influențe trap. Cu acest EP voi face trecerea într-o nouă etapă a carierei mele, atât ca stil muzical, cât și ca imagine. Simt că este un pas firesc, de maturizare și aștept cu nerăbdare să vă prezint aceste piese. Le vom lansa la o distanță de aproximativ două luni, una de cealaltă.”, declară Edward.

Asculta aici: “Scântei în mintea mea”

Piesa lui Edward Sanda este prima dintr-o serie de 5 și va fi inclusă pe un mini-album

„Scântei în mintea mea” este despre o poveste de dragoste, despre atracție irezistibilă și senzualitate, după cum spune chiar Edward. „Am scris-o în colaborare cu Irina Cupco, o artistă foarte talentată din Chișinău, pe care am cunoscut-o când a venit la studioul Famous Production pentru o serie de sesiuni. Am compus mai multe piese împreună, iar <Scântei în mintea mea > este prima finalizată, adaugă artistul.

Te-ar putea interesa și “Cleopatra Stratan, îndrăgostită de Edward Sanda de când avea 15 ani”, declarații exclusive pentru www.doinitaoancea.ro

Edward Sanda , lecții de actorie cu Doinița Oancea ca să devină <bad boy>

Pregătirea pentru filmările videoclipului i-a adus lui Edward o altă noutate, ceva ce nu a mai făcut până acum: cursuri de actorie, cu nimeni alta decât buna sa prietenă, Doinița Oancea. Au fost necesare câteva lecții de actoria cu Doinița Oancea, pentru ca Edward Sanda să “devină bad boy”

A fost o experiență extraordinară! Doinița nu este doar o actriță foarte bună, dar și o profesoară talentată. În videoclip aveam de interpretat un personaj, un <bad boy> și am lucrat cu ea la atitudine, stare, cum să exprim și corporal și ca expresie facială noua ipostază. M-a ajutat foarte mult, ne-am întâlnit de câteva ori, am analizat și exersat scenariul cadru cu cadru, cam câte 6 ore de fiecare dată, povestește Edward, încântat.

Edward Sanda –Scantei in mintea mea

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: