Avem astăzi o zi de frustrări ce se cer vindecate.

O zi de fragilitate ce se cere transformată în putere. Este important să nu luăm lucrurile prea personal și să ne gestionăm stările emoționale, fără a cădea în lacrimi și deznădejde.

Berbec

Astăzi este o zi în care trebuie să cauți soluții prin sensibilitate și intuiție. Dacă îți va fi greu să lași impulsurile și impulsivitatea, atunci este posibil să ai o lecție de personalitate. Seara poate fi plină de dezgust la unul dintre membrii familiei. Sau este posibilă o ceartă cu cineva drag.

Atenție la toxicitate și la emoțiile nevindecate, pentru binele sănătății tale. 

Taur

Pentru tine ziua de 2 Decembrie reprezintă un mic paradox. Pare că vrei să avansezi și în egală măsură te lași chemat de trecut. Ai nevoie să vindeci sufletul de răni și să discuți despre supărările tale. Evită însă să te închizi în tine și să te lași cuprins de fragilitate.

Gemeni

Trebuie să faci unele cheltuieli, dar și planuri financiare. Banii familiei sunt importanți, iar stabilitatea financiară a tuturor este subliniată astăzi. Posibilă decizie financiară sau o investiție pe care trebuie să o faci rapid.

Rac

Luna se află de astăzi în zodia ta și îți aduce energie proaspătă. Și tu ai nevoie să vindeci emoții și răni afective. Iubește-te cu adevărat și gândește-te și la tine. Acesta poate fi un secret pe care încă nu ai învățat să îl apreciezi. Autosabotajul sau dezgustul față de sine ar putea să accentueze astăzi evidenta nevoie de a te redescoperi și de a te iubi.

Leu

Răni despre care știi doar tu se fac simțite astăzi. Ai anumite frustrări pe care le ascunzi bine de ochii altora. Dar faptul că ceilalți nu le știu nu le va face mai puțin dureroase. Știi că rana neacceptată nu o poți vindeca! Și apoi sănătatea ta nu merită să faci astfel de imprudențe. Fii sincer cu tine și recunoaște-ți ție, oricâte frustrări ai; sunt ale tale și ai nevoie să le vindeci.

Fecioară

Bunul mers al lucrurilor din viața ta se poate baza uneori pe intuiție, alteori pe sentimente. Astăzi de exemplu este acel gen de zi în care poți oscila între nevoi afective, nevoia de iubire și nevoia de a fi indisponibil emoțional. Ai așadar o zi plină, de emoții.

Balanță

Pentru tine este astăzi o zi de evoluție și o ocazie de a urca o treaptă importantă. Dar și tu ești mereu în ideile tale. Astăzi însă ai nevoie să îți folosești mai mult intuiția și ceea ce sufletul îți spune.  Vindecarea suferințelor este un mod de evoluție pentru tine. Apoi, familia și mai ales marea familie socială îți vor ofere revelații, claritate și liniște.

Atenție astăzi la neplăceri ale sănătății stomacului și la posibile indigestii.

Scorpion

Intuiția ta este mereu funcțională și adesea un mod de a crește și de  a-ți ghida pașii în drumurile tale. Astăzi ești pe unul din acele drumuri în care vei găsi lumina și satisfacția. Familia este și pentru tine un plus de evoluție și elevare. Și nu doar astăzi, ci mereu.

Săgetător

Eclipsa și-a adus semințe noi pentru viitorul tău, iar zilele ce-i urmează aduc și ele plus de energii. Astăzi ai o zi spirituală în care trebuie să ieși din rutină și să cauți răspunsuri prin simțire și prin intuiție.

Capricorn

Ai o zi importantă pentru a-ți susține persoana iubită cu disponibilitatea ta și prin sensibilitatea ta. Împreună aveți nevoie să găsiți sentimentele care vă aduc împreună și să trăiți intens în iubire.

Vărsător

Poți face multe proiecte de muncă și intuiția te va ajuta. Atenție însă la sensibilitate și mai ales la posibilă problemă digestivă. Ai mult de muncă și multe responsabilități. Dar nu uita să îți oprești ceva energie și pentru tine și cei dragi.

Ziua aceasta poate fi o binecuvântare sau un chin. Pentru cei închiși emoțional este o zi de deblocare. Pentru cei prea sensibili este o zi de vindecare.

 

Pești

Pentru tine această zi poate fi benefică în aparență și neplăcută chiar în fond. Este o zi plină de emoții și nu neapărat pozitive. Tu ești într-o perioadă cu aspecte toxice, ceea ce nu te va ajuta dacă ai multe emoții negative. Atenție și la prietenii care îți aduc plus de reziduuri afective.

Ai nevoie de relaxare pentru a te simți puternic și de prieteni veseli în dreapta ta.

 

 

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: