La mulți ani România, la mulți ani români!

Astăzi este o zi cu ecou, din punct de vedere astral. Se fac simțite efectele eclipsei și probabil că mare parte dintre noi va resimți o stare mai depresivă, nervozitate, tristețe sau angoase.

Astăzi sunt posibile: decepții; accentuarea unor situații familiale sau a unor regrete; dureri de cap (la propriu). Pentru unii nativi poate apărea vulnerabilitate în fața unor situații de dragoste nemanifestată din diverse motive; cu regretele adiacente.

Berbec

Ai nevoie de lămuriri și vrei să afli răspunsul unor ”de ce-uri” ce te tot frământă de ceva vreme. Probabil că ele se vor manifesta de fapt peste câteva luni! Ai timp suficient să faci presupuneri până la finalul primăverii. Se pare că ai multe straturi care înconjoară problema căruia îi vrei răspuns.

Dacă vor apărea decepții în ceea ce privește comunicarea, nu te întrista și nu te consuma, abia de Miercuri lucrurile se pot îmbunătăți.

Taur

Fricile tale, mai ales cele privind banii și stabilitatea ta financiară, pot să îți dea multă bătaie de cap astăzi. De fapt, te pregătești pentru o reorganizare sau un ”atac” măreț în săptămânile ce urmează. Nu te precipita dacă acum se mișcă totul mai încet!

Gemeni

E timpul să îți faci un bilanț personal: ce ai, ce vrei, ce poți, ce simți etc. Ai nevoie de forțe proaspete și de o reconectare la tine! Fii prezent în corpul tău, în mintea ta și concentrează-te pe tine. Această zi poate avea ecou în viitorul tău, pe tot restul vieții. Fii activ.

Rac

Intuiția ta este parcă în concediu, sau glasul ei este acoperit de multe suferințe ascunse sub preș să nu le vadă nimeni. Ai nevoie să te concentrezi pe aceste aspecte. mai ales pentru a evita probleme cronice mai târziu!

Este o zi cu ecou, nu uita că poți vedea rezultate și în Mai-Iunie. Așa încât, vezi ce semințe vei uda astăzi.

Leu

O zi care te pune pe treabă. Te gândești să schimbi foarte multe lucruri pe viitor. Și ai dreptate! Stă să se întâmple lucruri, iar tu ai nevoie să te concentrezi, pentru a nu repeta greșelile trecutului. Fă-ți o retrospectivă și vezi cum și ce poți schimba pentru ca în primăvară să ai rezultatele dorite.

Fecioară

Pentru tine ziua aceasta este aparte și îți cere un alt mod de concentrare. Este la mijloc statutul tău, imaginea ta și dacă vrei să fii un exemplu ai de schimbat un pic modul de gândire. Poți reuși orice dacă te vei concentra pe lucrurile evidente.

Nu uita ca atunci când vrei să controlezi, este o formă de a controla divinitatea! învață să te lași pe val uneori, să ”mergi” natural.

Balanță

Astăzi este și pentru tine o zi cu energii puternice. Poți să te apropii de rezultatele dorite insistând să găsești răspunsuri generale și impersonale. Ai nevoie de o nouă optică, mult mai imparțială!

Atenție dacă vei simți că este momentul să începi ceva cursuri sau să te reînscrii la școală. Iar dacă nu, atunci caută să vorbești cu mentori sau profesori. Astăzi poți primi vești importante.

Scorpion

Așa cum îți este obiceiul, nu te dezici nici acum. O zi de mari transformări pe care ți le impui, tu singur, din curiozitate! Ai nevoie e răspunsuri logice și rațiunea ta nu vede acele răspunsuri. Obosit să te mai întrebi poți să te afunzi în tenebrele gândirii pentru a căuta perlele pe fundul mării.

Atenție că ziua poate să îți aducă efecte mai târziu, nu te enerva din orice!

Săgetător

Ai tu ceva de sărbătorit, de celebrat! Te simți deja cum stă să ți se schimbe viața; și da, ai dreptate! Curând vei avea mari resurse și mult curaj pentru a răscoli o lume, un mapamond sau a porni un proiect. Astăzi deja ești mult mai activ în planurile tale și simți că ai găsit acele chei pentru ușile până acum închise!

Capricorn

Fie munca, fie sănătatea, te trage astăzi un pic de mânecă. Ai nevoie de concentrare pe a deveni mai eficient și mai ai nevoie să schimbi metoda ta de lucru. De astăzi rutina ta cere mici transformări importante!

Vărsător

Atenție la sănătatea tatălui și la nevoia ta de a fi mai puternic, mai important, mai aparte! Este o zi ce poate avea rezultate mai târziu. Fii activ și nu te lăsa cuprins de panici. Dacă vrei să fii puternic nu te concentra pe victimizare sau pe slăbiciuni; ci pe putere! Ea va veni probabil în primăvară așa cum ți-ai dori să o ai acum.

Pești

Dezamăgirile tale de astăzi vin în contradicție cu cei dragi. Poate o stare de neliniște îți va răscoli un pic ziua și tot ce ai de făcut este să te destăinui cuiva drag ce anume te supără și care sunt frustrările tale de moment. Poți preîntâmpina situații neplăcute și poți stinge tensiuni.

nu uita că atunci când îți negi emoțiile, nu vei putea să le vezi pe ale celorlați!

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: