Nicole Cherry a scris pentru secțiunea 2 Pagini, din publicația noastră, povestea emoționantă a lansării ei în muzică.

“This is me, Nicole Cherry. Sau Nicoleta. Sau pentru cei care nu știu deja, Janina.

Povestea mea a început cu mulți ani în urmă, dar mă voi opri la ce înseamnă primele luni de carieră solo, debutul în muzică. Ah, ce emoții, chiar și acum la aproape 8 ani distanță. Am intrat în clasa I-a. Vă vine sa credeți?! 8 ani de la codițele împletite. 😍😱

M-am pregătit riguros pentru această filă din jurnalul meu, pe care o voi scrie astăzi aici. Și m-a cuprins instant nostalgia. Mai ales în perioada asta, de pandemie, în care nouă, artiștilor, ne lipsesc atât de mult întâlnirile cu fanii, călătoriile prin țară, concertele…

Nicole Cherry continuă povestea la rubrica 2 pagini…

Dacă vă întrebați de unde numele “Nicole Cherry”, vă recunosc că ador cireșele și mereu aștept luna în care se coc cireșele… adică luna mai. Exact luna în care m-am lansat, și când v-am prezentat primul meu single – “Memories”. 4 mai 2013.

O sa încerc pe cât posibil să vă povestesc câteva întâmplări din acea perioadă, pe un fir narativ logic.

Paradoxal, chiar dacă sunt născută la începutul lunii decembrie, ador vara, ador caldura, ador amintirile făcute vara, am cântat despre vară… 😅

Așadar, să începem. 🤩 Mașina timpului ajunge la momentul în care a început totul, și probabil că nu știți asta. Nicole Cherry a devenit Nicole Cherry după ce sora ei a înscris-o la un casting. Ta-da!

Am fost selectată, bucurie mare, am dat proba și, surpriză, am fost acceptată. 14 ani și puțin. Abia îmi făcusem buletinul. 😄

În urma procesului de selecție, Nicoleta ajunge într-un studio profesional, începe sesiuni, înregistrează, începe să compună și linii melodice. Lucrează zile întregi la foarte multe piese, ca într-un final să apară “Memories”. Hard work pays off, nu?

Avem hituuuuuul. Așa îmi ziceau toți oamenii din jur, care ascultau melodia. Același lucru îl speram și eu. ✌🏻

Înainte de 4 mai, și după ce am finalizat piesa, am început să lucrăm la videoclip.

Echipa de producție, regizor, make-up, hairstyling, styling etc. Începea o forfotă care îmi dădea adrenalina și care îmi plăcea.

Regizorul era Alex Ceaușu, cu care am avut instant chimie, și care rămâne în continuare unul dintre regizorii mei preferați. Am colaborat pentru multe clipuri. ❤️ Îl ador!

Nicole Cherry: “Nici nu vă imaginați ce a urmat”

Filmarea a decurs în parametri normali, iar Alex era fascinat de câtă dezinvoltură aveam. Chiar dacă eram la prima filmare de videoclip, interacțiunile mele cu industria muzicală, industria entertainment-ului au existat dinainte.

Și țin neaparat să îl amintesc aici pe regretatul Titus Munteanu, un om de televiziune extraordinar, de la care am învățat foarte multe lucruri care m-au ajutat și mă ajută în continuare. M-au ajutat pentru primul meu videoclip, pentru că toată copilaria mea am făcut televiziunea copiilor, alături de dumnealui, și încă din primele interacțiuni, îmi zicea. “Nicole, tu ești un artist!”. Reușea de fiecare dată să mă motiveze, să mă facă să îmi doresc mai mult și să învăț. ❤️

Și dacă vorbim despre primele interacțiuni cu muzica, îl adaug și pe profesorul meu de canto, Mihai Sirlican, fondatorul grupului Andante, și care ține cursuri în continuare la clubul sectorului 5.

Ei doi înseamnă foarte mult pentru primii mei pași în muzică și pentru o bază atât de importantă. Vă mulțumesc! 💫

Revenind la filmările clipului. Nici nu vă imaginați ce a urmat. Ha ha. 😊

Familia mea înseamnă totul pentru mine, și am avut mereu alături, în toate activitățile pe care le-am întreprins. Iar mă emoționez… Dar “Memories” înseamnă și clipe petrecute alături de cei dragi și amintiri legate de ei.

Mai țineți minte codițele minune? Au fost făcute de către mătușa mea, care culmea, nu era hairstylist, ci manichiuristă. 😜

Și de la clip, am purtat acest trademark cu mine mai bine de un an, și de fiecare dată, mătușa mea era singura care mi le împletea.

Make-up! Un clip de vară, cu plajă, soare, vibe tropical, de ce nu, avea nevoie și de un make-up pe măsură. Și un bronz natural, dar ia-l de unde nu-i. 😆😆

Așa că a trebuit să apelăm la niște trucuri de machiaj și Nicoleta a ajuns un personaj exotic. Pentru că sora ei a folosit autobronzant, iar ea a ajuns mulatră. Minunat, nu? 😁😁

Până la primele mele apariții, după ce vizionau videoclipul toți credeau că sunt de peste hotare, iar surpriza a venit când am fost invitată la radio: “Wow, tu nu ești mulatră?!”

Toată lumea a fost surprinsă că sunt româncă și vorbesc românește. 😅 Got ya!!!

Totul a decurs conform așteptărilor. Piesa a ajuns pe radio, iar prima dată când mi-am ascultat piesa la radio m-a prins în mașină, alături de părinții mei. Ce pot să zic, un moment magic, plin de euforie. Am dat boxele la maxim, am lăsat geamurile mașinii și am țipat de bucurie. ❤️❤️ What a feeling!!!

Lunile au curs, bucuriile s-au înmulțit, iar reușitele nu se mai opreau. Bucurii peste bucurii. Pentru care sunt foarte recunoscătoare și acum.

Nicole Cherry – 2 pagini: “I-am spus mamei că mă simt ca Justin Bieber”

Prima mea apariție la un eveniment public a fost în cadrul premiilor muzicale Romanian Top Hits, unde am primit două trofee – Best New Act și Premiul Special Radio 21. Zâmbetul până la urechi, am pășit cu dreptul pe covorul roșu, la patru ace :))), și îmi auzeam numele din public. Erau foarte mulți oamenii care mă aclamau și care veniseră pentru mine. Ce îți poți dori mai mult?! 💫💫

Îmi amintesc că în acel moment i-am spus mamei că mă simt ca Justin Bieber și că acele clipe și reacții erau cât se poate de reale. Am făcut zeci de fotografii, am vorbit cu publicul, am semnat autografe.

Pe scenă, la repetiții, m-am întâlnit cu foarte mulți artiști, printre care și Andra, care m-a felicitat și mi-a spus că sunt un adevărat talent, iar eu admirând-o de când eram mică, m-am emoționat și bucurat teribil.

Evenimente mondene, emisiuni TV și radio, premii muzicale, un turneu național în 15 orașe, întâlniri cu publicul, milioane de reacții pozitive; totul era un vis devenit realitate.

Ce a urmat este deja istorie. :))) Iată-mă, sunt aici, muncesc din ce în ce mai mult, am grijă de mine, respect oamenii din jur și mă bucur că pot să prezint publicului muzica prin care empatizez de atâtea ori. Muzica este un dar pe care trebuie să îl împărtășești, oricând, oricum, oriunde. 🙏🏻😘❤️ “, a scris Nicole Cherry pentru doinitaoancea.ro.

Foto: Instagram Nicole Cherry

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: