Eclipsa din 30 Noiembrie 2020

O zi de mare amploare și cu ecou pentru viitorul fiecăruia, o zi de evenimente care pot schimba cursul vieții și o zi de pași mari. Pentru unii dintre noi această eclipsă poate deschide orizonturi noi și pentru alții poate aduce lecții importante.  Trebuie să  ai  în vedere că ziua îți poate schimba cursul vieții și să nu te lași purtat doar de instincte. Astăzi trebuie să renunțăm la ceea ce este stricat în noi sau în viața noastră, la ceea ce este toxic și greu pentru a nu ne altera dorința de reușită și pentru a putea să ne cultivăm idealurile cele mai înalte.  Renunță la ceva negativ pentru a face loc noului ce ar putea fi foarte pozitiv!

Berbec

De astăzi poți renunța la nervi și la stres, poți face detox și tot felul de cure sau de posturi pentru a te elibera de tot ceea ce te ține în tristețe și în angoase. Eclipsa îți va aduce energii care te pot propulsa în evoluție pe orice plan superior îți vei dori. Închide subiecte nelămurite și stinge conflicte! Este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine în acest moment prețios al vieții tale. Astfel poți învârti o roată puternică și poți reporni motoare vechi ce vor da încredere și resurse speranțelor tale cele mai mărețe.

Taur

Renunță și tu astăzi la ceva; la un proiect negativ sau la o atitudine greșită, în plan financiar. Ceva proiect este inutil sau poate chiar nepotrivit și te împiedică să investești bani acolo unde ai avea de câștigat. Privește din exterior și fă o paralelă. Așa cum tu ai obsesiile tale, iată și în raportul tău cu energia banilor poți avea viziuni nepotrivite. Fii matur, privește și acționează înțelept!

Gemeni

Eclipsa este pentru tine și despre tine, ambele tale ”personalități” La una ar trebui să renunți chiar astăzi, fără ironii. Este important să te păstrezi în spectrul pozitiv și să renunți la angoase sau la ceea ce este autodistructiv sau la autosabotaj sau la dependența ta de suferință și greutăți. Fii mai bun din această dimineață! Mai bun cu tine!

Rac

Pentru tine această eclipsă este o zi cu ecou special; ea îți poate aduce în prim plan programe negative din subconștientul tău. La acele programe va fi bine să renunți cât de curând. Ceea ce îți scade stima de sine, ceea ce te ține trist și izolat, ceea ce te obosește și mai ales ceea ce este mereu, un obicei vechi, un program ce se repetă pe pilot automat dintotdeauna! Dacă vrei să te păstrezi sănătos ai nevoie de o curățenie în forul tău interior, așa încât fii sincer cu tine și dă la o parte tot ceea ce este program autodistructiv bine gravat în instinctele tale! Fă loc de energie nouă și înlocuiește cu programe noi!

Leu

Și pentru tine eclipsa este un semnal de alarmă. Ai nevoie să renunți și tu la tot felul de idei, tehnici sau metode expirate. Ai nevoie să simplifici cât mai bine modul tău de gândire și să te desprinzi de ceea ce este stricat! Fie că va fi vorba de dorințe inutile sau de pași inutili, de prieteni toxici sau de situații agasante. Sau, dacă nu ești pe fază, atunci eclipsa îți poate oferi exemple concrete. Te va pune probabil fix în acele situații prin care să înțelegi că ceva este expirat, inutil sau toxic și că ”pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești!”, urmând să te decizi tu dacă vei alege să renunți la astfel de compromisuri.

Fecioară

Pentru axa ta, Fecioară – Pești această eclipsă este una plină de lecții. Pe de o parte ea îți arată cum să te centrezi și să te păstrezi vertical, apoi îți arată să renunți la unele frustrări sau la unele amintiri sau la stresul profesional sau la ranchiuna adunată. O astfel de zi poate fi una plină de revelații și este unică într-un interval foarte mare de ani, deci are un farmec absolut și poți profita de ceea ce ea te învață: să te apreciezi, să te prețuiești, să investești energie alături de cei care te apreciază, să fii cald, să îți conturezi planuri mărețe, să te schimbi din rădăcini, să îți propui mari transformări! De dragul imaginii tale sau de dragul tău!

Balanță

O eclipsă benefică și cu efecte pozitive pentru tine această aglomerație de energii puternice. Ea îți va arăta că și tu ai nevoie să renunți la idealurile tale toxice și la imparțialitate (uneori). Pentru că, iată, vei observa, sunt lucruri care nu pot exista în duplicitate și nu întotdeauna a merge în lumină presupune că trebuie să te lupți cu întunericul. Trebuie să dai mai mult credit credinței și valorilor tale, trebuie să te interesezi mai mult de sfera ideologică și nu mai încerca să cauți răspunsuri la niște ”de ce”uri inutile care doar te țin ocupat. Chiar dacă ești obișnuit să mediezi, iată există situații când pur și simplu nu ai nevoie de tensiuni; sau mai mult decât atât ai învățat deja că ele sunt nocive!

Scorpion

O eclipsă ce te aduce mai aproape de plusul financiar pe care îl visezi. Până acolo însă mai este un pas și anume trebuie să vrei să renunți la crize și la rău, la ceea ce este motivul coborârilor tale în infern. Pentru a avea succesul dorit ai nevoie de principii noi și de idealuri pe măsură. Dacă până nu demult succesul l-ai măsurat cu o anume unitate de măsură și dacă ți-ai clădit medalii pe lupte și urcușuri și coborâșuri, de astăzi trebuie să schimbi unitatea de măsură a succesului și să îți oferi medaliile adevărate. orice Paradis artificial poate duce la o altă cădere și nu acolo vrei să ajungi.

Săgetător

Eclipsa aceasta este o ocazie de a te revigora, doar îți recomandam să ”nu îți iei lumea în cap” și să eviți să scoți din tine capriciile. Este o zi care te va îndruma la renunțări și pe tine, anume la a renunța la colaborările toxice și la cele neînțelese. Dar pentru tine raportul de forțe este un fel de bumerang. Tu poți primi efectele negative și mai negativ să reacționezi, pentru că, de fapt ai nevoie să te analizezi un pic, din perspectiva partenerială. Nu renunța la oameni ci la greșeli, la neînțelegeri, la tensiuni, la ceea ce nu vă face bine și comunică despre alegerile tale fără a fi intransigent. În plus încearcă să transformi răul în bine prin a cheltui din marele tău plus de energie! Oferă energie în plus pe dialoguri ce pot duce la armonie și evită să fii în atac pentru că vei recupera cu greu acei oameni înapoi!

Capricorn

O zi de luni cu greutate; și la propriu și la figurat! Eclipsa îți poate sublinia tot felul de fantome și de vulnerabilități pe care le (sau de care te) ascunzi demult. Poate că sunt situații toxice în viața ta sau neplăceri în forul tău interior, pe care le-ai gestionat cu brio până în prezent, dar de acum înainte ele au început să te epuizeze. Așadar renunță la tot ceea ce este toxic și epuizant, stresant, obositor în rutina ta, în munca ta, în metodele tale, în obiceiurile tale. Ai să vezi că ascunzi aici o naivitate personală care te poate costa în planul sănătății.

Vărsător

O eclipsă benefică și binevenită pentru tine. Demult o așteptai! Te poți lăsa de vicii și poți renunța la pasiunile toxice și la prieteniile toxice pentru a te redescoperi sau pentru a te recâștiga. Te simți mai puțin independent și te întrebi unde oare s-a pierdut talentul tău, creativitatea ta, originalitatea ta; iată eclipsa îți va arăta în viitorul apropiat toate răspunsurile: de fapt ai fost prea ocupat să mai visezi la succes! Bine ai revenit!

Pești

O lecție de personalitate va aduce și pentru tine acest început de săptămână și acest aspect puternic al eclipsei. Stima de sine este undeva la minus și epuizarea este parcă plapuma ta de vreme rea! Ai nevoie de un restart personal, individual, intim. trebuie să te gândești la tine și la ceea ce îți face cu adevărat bine! Munca poate să câștige un plus de succes și imaginea ta poate crește în următoarele luni, dacă vei ști să cureți energia casei și a familiei de toxine și reziduuri. Acasă te-ai enervat, cei apropiați îți aduc neînțelegere sau pur și simplu energia casei tale este negativă. Fă o curățenie de Crăciun deja și înnoiește vibrația spațiului tău. Dar nu uita că și corpul tău este o casă, pentru suflet! Detoxifică tot ceea ce te enervează și ia exemplu de la cei de succes pe care îi ai în jurul tău.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: