Manichiură. Ce culori să porți ca să fii “la modă”

Manichiură. Fiecare femeie intră în febra google-itului la fiecare nou sezon: “Ce culori s-or mai purta în materie de manichiură? Ce mă fac dacă nu îmi plac sau nu mi se potrivesc?” Uită de toate astea! Sezonul acesta se poartă orice culoare dorești!

Manichiură: Nude și iarna

Specialiștii internaționali spun că nu este greșit să optezi pentru culori nude. Ele ajută orice lungime și orice formă de unghie. Dar, recomandă să alegi o nuanță de nude un pic mai închisă, mai saturată și să lași acele nuanțe strălucitoare pentru vară.

manichiura

Manichiură: Nebunia culorilor

Îți plac culorile? Foarte bine! Aplică-le pe unghii. Ești genul care iubește să aibă câte o culoare pe fiecare unghie? Nicio problemă! Se poartă. Ba, mai mult, specialiștii din Anglia susțin că ajută la o stare de spirit bună, creează veselie și este recomandat, mai ales în vremurile pe care le trăim.

manichiura

A revenit French manicure

A revenit celebra French manicure! Cele un pic mai mature își aduc aminte cu drag de acest model. Ei bine, nostalgia poate să dispară, anii ‘90 au revenit din această perspectivă, cu singurul amendament că în trend este să o porți pe o formă ovală a unghiei.

Manichiură: Natural like Beckham. Victoria Beckham

Nu vă place să aplicați oja? Nu este nicio problemă: perioada de lockdown, când nu am putut să ne răsfățăm la salon, obligate fiind să ne facem manichiura acasă, a impus un nou trend: unghia naturală, cu o formă îngrijită, cuticule tăiate, fără ojă. Până la urmă, în acest sens, am putea să ne lăsăm inspirate de Dior, Givenchy și de Victoria Beckham.

manichiuraManichiură: Poartă roșu, dar mai dark

Iubiți rosul, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă? Ei bine, el nu a ieșit din trend. Specialiștii recomandă însă să încercăm și nunațe precum roșu-dark și chiar niște nunațe mult mai închise.

Manichiură: Liber la Glitter!

Manichiurile cu glitter nu ar trebui să fie o marcă doar pentru sezonul festiv. Poți să urmezi sfatul specialiștilor și să le porți toată iarna. Ei recomandă aplicarea mai ales dacă aplici French manicure.

Foto: pixabay.com

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: