Horoscop 29 Noiembrie 2020

O zi de energii încărcate și parcă deloc potrivite unui weekend care se dorea liniștit sau calm. Ferește-te de tot felul de iluzii sau răutăți și caută să te menții în planul deja făcut; nu schimba și nu fi prea receptiv la propunerile pe care astăzi le vei primi, ele vor fi doar o piedică sau un ecou negativ în viitorul apropiat.

Berbec

Financiar este de preferat să îți menții ideile de până acum și nu este benefic să te angrenezi în mari cheltuieli sau în noi proiecte ce vin ca propunere, așa neașteptat pe final de weekend. Ziua îți cere rezistență în fața a ceea ce te cucerește și te intrigă în egală măsură.

Taur

Nu te rătăci, zilele trecute te-ai descoperit în adevărata ta natura, acea natura pe care încă nu ai explorat-o suficient; mai trenează în acea stare și în acea naturalețe, fără a reveni la confortul în care erai obișnuit să stai. Uneori schimbarea e mai binevenită decât ai crede. Nimic brusc ci doar explorare, păstrează vibrația zilelor trecute și sfințește clipa.

Gemeni

Uneori mintea te minte, alteori poate fi subconștientul acela care îți oferă reflexii diferite și confuze. Deși ele ar putea fi cuceritoare și încântătoare, ai nevoie de calm și de un plus de claritate sau un plus de liniște. Așa încât nu te lăsa vrăjit de magia falsă sau de Paradisul artificial al acestei zile și fii tu cel de ieri sau cel de mâine!

Rac

Și pentru tine ziua poate fi o falsă încântare. Atenție și la obsesii care îți pot răscoli astăzi virtuțiile, sentimentele și ideile. Nu te îndoi de tine și evită să te abați din drumul deja stabilit sau din proiectele deja organizate. Luni vei avea din nou mintea limpede și poftă de a face lucrurile pe care ți le-ai propus. Ezitarea de moment sau abaterea de la calea ta însă pot avea ecou și de aceea este indicat să te păstrezi astăzi vertical.

Leu

Viața ta te pune uneori în anumite lupte dure. Astfel de lupte ai putea avea chiar astăzi; iar pentru că este weekend și poate nu vei avea stare să te vezi cu prea multă lume, se poate ca luptele să fie interioare: între ”Da” și ”Nu” sau între binele din tine și suferința din tine. Evită să te epuizezi între extreme și contradicții, evită să rămâi în frustrare; mai bine odihnește-te!

Fecioară

O perioadă ca aceasta și o zi ca aceasta îți poate oferi șanse și tensiuni în egală măsură. Șanse de evoluție și un moment în care poți depăși un obstacol dificil; iar tensiunile sunt cu cei dragi. Dacă ai ceva reproșuri care nu îți plac, gândește-te că este o ocazie să înveți ceva nou și nu te leza, pentru că rana poate crește zilele următoare.

Balanță

Ca într-un weekend de relaxare, astăzi ai nevoie să aprofundezi ceva întrebări. Ai în vedere tot felul de paradigme sau curiozități pe parcursul acestui final de weekend. Este firesc, eclipsa te va pune să faci unele alegeri; și ea nu este mai departe de mâine!

Scorpion

Așa perioadă încărcată nu ai mai avut demult. Nu este doar exterior încărcată, ci și interior! Ai tot felul de gânduri și regrete și la fel observi și la persoana iubită, deci pare că este un moment în care trebuie să le gestionezi singur și să le înțelegi cum poți. Agitația pe care o simți se pare că va crește în următoarele 2 zile și soluția tot la tine va fi. Te poți ajuta astăzi de cărți și de studiu sau de meditații și ceva rugăciuni.

Săgetător

Înainte de eclipsă o astfel de zi pare să fie potrivită. Poate senzația că totul este bine e musai necesară în fața zilei de mâine. Tu poți cuprinde cu focul tău multe teritorii și chiar nu îți este recomandat să fii nervos sau iritat în aceste zile. Așa încât profită de calmul acestei zile și stai în confortul tău.

Capricorn

Printre prieteni ai astăzi multe de făcut: vizite, dialoguri, împărtășit de idei sau pur și simplu nevoie de relaxare. Poți merge la shopping, este un mod de a-ți bucura simțurile, pentru că tare ai nevoie să te bucuri cu adevărat. Iar nevoia de a deține bunuri importante te poate remonta înaintea eclipsei!

Vărsător

Ai tăi sunt veseli dar și înșelători, poate nu neapărat într-un domeniu important, dar parcă te simți sedus fără vreun motiv și îți pui tot felul de întrebări. Probabil că reacțiile lor ascund o teamă, sau o obsesie, după caz. Deși poate ai multe de făcut oferă timp familiei și revino acasă cu drag!

Pești

Din dorința de a fi bine uneori preferi să te lași purtat de dorință că totul e bine și nu de evidența că te poți înșela. Dialogurile acestei zile pot fi din acest spectru și probabil că nu au multe rezultate pe viitor. Dacă o faci doar pentru a trece timpul atunci este ok, însă dacă vei crede și dacă te vei agăța de speranțe deșarte, atunci eclipsa de mâine poate să îți dărâme castelele de nisip. Fii lucid și înlocuiește un dialog înșelător cu o carte din care ai ce învăța, ai nevoie de energie în zilele următoare.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: