Astăzi este o zi de descoperiri și de a descoperi o plăcere nouă, o rutină nouă sau o provocare nouă! Fii curios ce se ascunde între darurile tale divine pentru a-ți îmbunătăți calitățile și calitatea vieții tale!

Berbec

Starea financiară necesită mai mult efort din partea ta astăzi. De ce așa? Pentru că este unul dintre cele mai bune momente în ceea ce ține de energia banilor și intuiția ta financiară astăzi este aparte. Fii pregătit de idei și de revelații care pot aduce un curs pozitiv în speranțele tale din portofel.

Taur

Ești într-un program de transformare personală și într-o perioadă excepțională care te va purta către acele reușite la care visezi deja de ceva vreme. Trebuie doar să înțelegi câte semne divine ai avut până acum și cât ai respins până în prezent ajutorul providențial din diferite motive, iar de aici încolo să începi să te bucuri de el; să urmezi semnele pozitive și să înveți din celelalte.

Gemeni

Valori prețioase stau ascunse în interiorul tău și astăzi ai să descoperi câteva dintre ele. Tocmai în momentul potrivit și fix acele valori de care ai nevoie. Cultivă semințele ce se ascund în subconștientul tău, în trezoreria ta interioară și bucură-te de ele, de tine și de viață.

Rac 

Sunt zile în care simți că nu ți-e teamă de viitor și că poți găsi soluții la probleme. Astăzi este acel gen de zi în care viitorul e mai aproape și mai clar decât zilele trecute sau anii trecuți. Deja se vede o luminiță la capătul tunelului dintre trecut și viitor și parcă ai poftă de schimbări ce presupun efort și totul vine natural, ceea ce este încă un semn bun pentru a face repede o listă de priorități și una de dorințe.

Leu

Ai de făcut astăzi unele schimbări ce îți vor îmbunătăți imaginea și puterea în plan profesional. Însă aceste schimbări nu îți plac neapărat, sau poate sunt grele în acest moment! Dar știm despre tine că poți da tot ce este mai bun pentru cauze înalte și pentru a deveni și mai bun. Iată o ocazie în care poți avea încredere că sunt și alții care îți urmează exemplul și care te respectă pentru ceea ce îi înveți.

Fecioară

Astăzi este o zi plină de satisfacții și revelații pentru tine. Precum este de mare pofta ta de învățare, tot atât de oportună va fi și ocazia pe care această zi ți-o va oferi. Fii pregătit să înveți lucruri noi și să vezi binele din spatele umbrei și lumina din întuneric. Parcă este acel moment în care ți se confirmă că încrederea ta a meritat așteptarea și că este loc de mai multe speranțe.

Balanță

Surprize plăcute pentru sufletul tău și semne divine pentru dorințele tale. Astăzi ai capacitatea de a vedea cum evenimentele se vor îndrepta în mod pozitiv. O zi în care simți că rugăciunile tale au fost ascultate și că undeva acolo sus cineva veghează pentru păstrarea echilibrului și a armoniei.

Scorpion

Rezultate benefice în relația ta și bucurii de la persoana iubită. Poți astăzi să te simți mai împlinit ca oricând, iar pentru acele momente în care ți-ai dorit să găsești răspunsuri în dragoste, ai putea să înțelegi iată astăzi, răspunsurile, printre rânduri! Pentru cei aflați în suferințe în dragoste poate fi o zi de vindecare.

Săgetător

Vindecare și re-energizare, multă determinare dar și rezistență la efort; toate acestea sunt beneficiile tale de astăzi. La serviciu totul poate decurge bine de la o vreme și proiectele tale pot să se bucure de rezolvări. O zi de weekend în care îți recomand mai multă grijă față de sine și un plus de odihnă; mai ales dacă te simți extenuat.

Capricorn

Pentru tine weekendul trebuie să fie dedicat relaxării și distracției, prietenilor, plăcerilor și celor dragi ție. Ai un plus de grijă și de copilul din tine, care, vrea și el un plus de relaxare și răsfăț!

Vărsător

Cineva din familie îți dă vești bune sau îți face o bucurie! Cineva de la care nu mai aveai așteptări pare că a ajuns acolo unde visai pentru el (ea) să ajungă. Poți astfel să te bucuri de zile în confortul tău și să faci cumpărături sau să dedici timp celor apropiați și celor dragi.

Pești

O zi de vești bune și un weekend plin de curiozități și răspunsuri. Fii deschis la revelații, la coincidențe, la intuiție și vei putea să te bucuri de rezultate pozitive și de rezolvări. Fii activ și fă ceva drumuri, chiar dacă toată ziua vei sta pe telefon sau pe internet, rezultatele nu vor întârzia.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: