Avem astăzi o zi de  regăsire a bunului absolut din noi și o zi de transformări, schimbări sau surprize. Vor fi avantajați cei care știu să se bucure cu adevărat de viață și de prezent și vor avea lecții cei care nu sunt mulțumiți sau care stau indiferenți la prezent sau pasiv, inerți, îngrijorați. O zi în care putem repeta greșelile trecutului și putem rămâne în aceleași frici sau obsesii; sau o zi în care putem să ne depășim condiția făcând un plus de efort de voință pentru a vedea partea bună a lucrurilor și jumătatea plină a paharului.

Berbec

Dacă ai nevoie să înveți sau să schimbi ceva, acest lucru îl vei afla astăzi! Posibil să fie vorba de PERSEVERENȚĂ. De aceea este recomandat să fii deschis la provocările acestei zile și la ceea ce ele îți vor arăta, ceea ce ele te vor învăța. Rutina este un subiect ce îți dă bătăi de cap și despre ea va fi vorba pe parcursul acestei zile. Fii deschis să vezi și ceea ce nu vrei să vezi alte dăți sau în alte momente și ai să fii mulțumit, ba chiar poți sărbători, la final de zi.

Taur

Perioadă valoroasă pentru tine și mai ales această zi. Dacă ești pregătit să descoperi toate darurile tale divine, dacă vrei să știi cât de valoros ești și cât de norocos, atunci ai astăzi toate șansele să te bucuri. Mici schimbări nu îți vor face nici un rău, mai ales dacă sunt cu dragă inimă și cu încredere. Ziua îți poate aduce șansele pe care le aștepți, chiar dacă rezultatele se vor vedea în viitorul apropiat, în câteva săptămâni.

Gemeni

Dorințe noi sau te simți diferit, pentru că, energia acestei zile îți va lumina viața și mai ales lumea ta interioară.  Ai o poftă deosebită de a rezolva lucrurile și o înțelegere aparte față de întrebări vechi sau de dileme ale trecutului. Pentru unii dintre voi putem spune chiar că puteți avea revelațiile care vă vor aduce mari rezultate în viitor și pentru tot restul vieții. Fii deschis și lasă-te surprins de ceea ce poți descoperi frumos în această după-amiază.

Rac

Dacă ești atent la această zi și la energiile pe care ea ți le va oferi, atunci probabil că viitorul tău va fi mult mai luminos și următorii ani vor aduce multe bucurii în viața ta. Nu uita însă că pentru a ajunge la acești pași ai nevoie să simplifici câteva lucruri începând de astăzi. Și tot de acum ar fi necesară o revizuire a listei tale de priorități. Dacă această listă nu există încă, atunci este momentul oportun să o întocmești!

Leu

Ai tu unele lecții de personalitate pentru a aduce un plus în profesia ta. Șefii îți pot oferi niște idei sau, după caz, unele reproșuri îți vor arăta ce anume trebuie să schimbi la tine. Nu este momentul să suferi sau să te frustrezi, ci este momentul să îți faci noi obiceiuri și să te ghidezi și după alte valori, unele mai concrete și mai pământene.

Fecioară

Pentru tine pare că răsare un Soare anume și că ai puterea de a intui ceea ce viitorul vrea să îți dezvăluie. Ai tu protejații tăi și protectorii tăi care îți vin în ajutor cu aprecieri și cu prețuirea pe care ți-o vor încrede. Fii pregătit să ceri sfatul unui mentor și să trezești valorile tale cele mai mărețe și țelurile cele mai înalte. Este momentul să ridici miza către ceea ce vrei să obții în următorii doi ani.

Balanță

Unele zile sunt adevărate comori, iar comoara acesteia se referă la valorile tale spirituale. Poți descoperi noi mistere și te poți lăsa sedus de diferite situații ale acestei după-amieze. Adevărul este una dintre valorile care te va cuceri mereu, iată că și astăzi te vei lăsa cucerit de dileme și mistere cu o aură deosebită. Fii pregătit să schimbi rutina ta cu obiceiuri noi de astăzi începând.

Scorpion

În primul rând trebuie să apreciezi viața în doi și să nu te lași influențat de primele instincte, mai ales dacă este vorba de pofta de ceartă și conflicte nesfârșite. Bucuria persoanei iubite poate aduce lumina și în viața ta, iar cu această ocazie te poți cunoște pe tine mai bine. Ai o zi în care relația de cuplu îți va aduce răspunsuri și revelații.

Săgetător

Ești pe un drum de bucurii sau pe un drum în care înveți să te bucuri. Despre astfel de bucurii va fi vorba în următorii tăi ani. Fă-ți prieteni buni printre colegi pentru că vei avea nevoie. Tot la muncă trebuie să înveți ceva pentru a ieși din ciclul karmic, de greșeli repetitive pe aceeași temă. Stresul îți poate crea frici, angoase sau vulnerabilitatea sănătății pe parcursul serii.

Capricorn

Pentru tine ziua va fi plină de revelații, puteri și pofte. Vei fi foarte creativ și mulțumit, iar prietenii sunt cei care vor împrospăta energia ta astăzi. Ieși la masă cu cineva drag sau fii mai relaxat, mai prietenos. Fă lucruri care îți plac și astfel, vei avea limpezimea necesară pentru a vedea lucrurile bune care se ascund în spatele unor obsesii sau a unei panici.

Vărsător

Ai acasă tot ceea ce îți trebuie pentru a vedea cât de mare este bucuria acestei perioade din viața ta. Tot de la cei dragi poți avea și remarci sau idei. Posibil că trebuie să fii mai concret sau mai rezistent sau mai perseverent pentru a vedea lucrurile concret și a ști ce ai de făcut pentru a materializa ceea ce îți dorești. Fiecare avem tezaurul nostru, patrimoniul nostru, al tău nu uita că este alături de cei dragi; ei sunt cei care îți dau putere și sfaturi bune sau cei care te țin să nu te rupi de realism.

Pești

Pentru tine ziua va aduce întrebări sau îți va sugera să cauți anumite răspunsuri. Patrimoniul tău personal se ascunde între idei și bunul tău absolut se ascunde în dialoguri precum vei avea astăzi. Fii perspicace și concentrează-te pe lucruri concrete, iar dacă nu vei obține răspunsurile dorite insistă în căutarea lor încă până pe seară. Astfel, vei reuși să închizi un cerc în care te-ai învârrtit în ultimul timp și poți porni concret la drumuri noi.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: