O dimineață agitată pentru unii și plină de efervescență pentru alții! O zi de ambiții și determinare, o zi care împrospătează energiile de care ai nevoie pentru a începe pași noi! Ziua este exploziva ca energie și cei foarte activi vor fi puși pe treabă iar cei pasivi de fel vor fi puși să acționeze. O zi benefică pentru cei curajoși.

Berbec

Ești plin de energie și poți realiza cam tot ceea ce îți propui. Singura condiție este să ții cont de toate cele învățate deja pe parcursul acestui an și să te conformezi regulilor deja stabilite după greșeli anterioare. Ai nevoie de curaj mereu, dar nu este valabil și invers; curajul nu este întotdeauna totul! În plus, lecția de care te-ai tot lovit în acest an ți-a revelat cum să poți atrage respect, tot despre ea va fi vorba și astăzi. Dacă ești premiant aici, atunci liberul tău arbitru va face muzica pe parcursul acestei zile.

Taur

Frica de eșec deja ți-a dat prea multe bătăi de cap! Oare ai învățat să o depășești cu adevărat? Despre frici sau neîncrederi va fi vorba astăzi pentru tine. Dar și despre preț și prețuire! O zi care te poate liniști sau te poate agita; deși asta vei ști doar tu. Recomandarea este să îți poți găsi modul tău de a te elibera de acidul care te poate roade din interior sau poate că uneori este bine să te destăinui pentru a putea să te eliberezi și să mergi mai departe fără frici, neîncredere sau probleme de sănătate.

Gemeni

Cursul vieții tale poate să fie astăzi încurajat sau influențat de unele porniri și de unele dorințe sau de setea ta pentru anumite experiențe, aventuri. Personalitatea ta și ea poate să se modifice, să se îmbunătățească sau doar să cunoască o încercare nouă. Fă-ți planuri noi de viitor și apucă-te de treabă! Sau după caz revizuiește-ți lista de dorințe și vezi unde poți investi energie în împliniri.

Rac

Lecție de personalitate pentru tine astăzi, o lecție care îți cere să fii activ, să dai din tine ce este mai bun, să te ridici la înălțimea propriilor așteptări și să ridici mizele în plan profesional. Trebuie să te ridici de asemenea la așteptările celor superiori ție și să crești în plan profesional, să devii acel exemplu pentru ceilalți acolo unde competențele tale îți permit. În plus, astăzi poți avea o lecție de sensibilitate, fragilitate prin care trebuie să realizezi că ai încă de vindecat răni și trecutul de lăsat în trecut.

Leu

O zi care îți aduce plus de rezultate, o zi în care vezi roadele semințelor cultivate în trecut sau apreciere pentru reușitele tale sau chiar fundația cărămizilor puse de ceva luni încoace. Ești într-un din zilele în care poți realiza tot ce îți propui și toate depinde de puterea ta și de încrederea ta în propriile forțe.

Fecioară

Astăzi ceva agitație îți poate aduce neplăceri, posibilă anxietate sau angoase, iar recomandarea sportului poate fi o soluție de moment. Atenție însă și la sănătate dacă aceste stări îți sunt deja cunoscute de mai multe luni. Ai nevoie de un proiect spiritual sau psihologic în care să te implici sau cel puțin să citești lucruri ce te vor ajuta să îți explici unele mistere de moment din viața ta.

Balanță

Ai o zi de proiecte în doi, o zi în care energia se împarte la doi, armonia se găsește în doi și totul este o energie și un echilibru frumos. Acolo unde nu este echilibru trebuie să îl găsești, acolo unde nu este frumos, trebuie să îl construiești. Ai de făcut echipă dacă vrei ca lucrurile să se desfășoare benefic și atunci când unul are prea multă energie și celălalt nu are deloc, e bine de căutat ceva soluții pentru a împărtăși și împărți, primi, dărui.

Scorpion

Și pentru tine agitația poate să se facă simțită astăzi, sau pulsul tău poate crește ușor, palpitații sau ceva temeri de care nu te-ai preocupat se fac simțite tot să le iei în seamă. De fapt, ai nevoie de sport și de o nouă organizare a timpului tău. Ai nevoie de a persevera într-o nouă rutină și de a te încărca de energie, proaspătă, diferită, plăcută. În plus, multe de făcut și multă muncă. Trebuie să te păstrezi funcțional și energic.

Săgetător

O zi de evoluție și urcare a unei trepte importante. Ai așteptat mult acest moment și iată, în sfârșit poți face lucrurile așa cum dorești și cu toată încrederea. Ai deci curaj și depășește-ți limitele.

Capricorn

O zi care subliniază ierarhia și nu cea intelectuală ci cea de forță și curaj. Cei mai puternici astăzi sunt cei care îndrăznesc, așa încât ai nevoie să știi cât de puternic ești din acest punct de vedere. Uneori competența nu valorează nimic fără forță, fără energie sau fără curaj. Fă un prim pas pe acest teritoriu nou și vei îndrăgi și alte valori decât cele cu care ești obișnuit.

Vărsător

Clipe importante se constituie adesea din momente de mare determinare. Ai nevoie un spirit viu care sa îți umple țelurile de efervescență și de focus pentru a îndrăzni. Curajul tău de astăzi poate aduce multe roade săptămâna ce urmează. Adrenalina poate să fie ceea ce ai nevoie în acest moment.

Pești

Această zi îți va aduce multă energie pentru a te bucura de viață, mai ales dacă în ultimele luni ți-ai pierdut pofta sau te-ai descurajat. Vei începe o perioadă mai benefică dacă ai curajul să trezești în tine energie nouă sau să să încarci din exterior prin plăceri, cumpărături, calcule sau proiecte de termen mediu.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: