Casa este acel loc în care te simți protejat și liniștit, în echilibru perfect, tu cu tine. Acumularea energiilor negative în casă duce la apariția problemelor în relații, a problemelor de sănătate, a celor financiare și a certurilor “din nimic” . Când starea de bine s-a risipit și îți simți căminul încărcat, aplică câteva din cele 11 tehnici de purificare a energiilor casei.

11 tehnici de purificare a energiilor casei

Curățenie temeinică și aerisirea spațiului

Eliberează spațiul de locuit și fă curățenie în casa ta. Prin aruncarea lucrurilor inutile și aranjarea în ordine a celor trebuincioase faci practic ordine în viața ta și îi permiți noului să vină spre tine. Aerisește locuința de cel puțin două ori pe zi.

Rugăciunea

Rugăciunea este o stare modificată a conștiinței prin care accesăm alte planuri. Dacă este practicat zilnic, ritualul îți ridică vibrația atât ție cât și spațiului înconjurător. Energia liniștitoare a unei locuințe unde se spun zilnic rugăciuni este atât de puternică încât anihilează orice impuls negativ venit din exterior. Construită în timp, energia prin rugăciune este comparabilă cu starea de pace deplină, divină.

Tămâierea casei

Tămâia este semn a prezenței lui Dumnezeu. Prin arderea sa, încăperile se purifică și vei simți pace, liniște, forță interioară și renașterea speranței. Poți tămâia casa zilnic sau o dată pe săptâmână. Există și o tehnică de tămâiere. Aceasta începe din afara ușii de la intrarea în casă. Ușa se tămâie pe exterior și abia apoi se intră în casă.

Ritualul se continuă prin tămâierea întregii locuințe, (camere, living, balcon, debarale, băi, bucătărie, cămări, garaj, pornindu-se cu încăperile amplasate pe partea dreaptă a casei. Astfel, se respectă ordinea sensului invers al acelor de ceasornic, până când toate încăperile au fost tămâiate și s-a ajuns din nou la ușa de la intrarea în casă. Aceasta se va tămâia și pe interior.

Sfeștania casei te ajută la purificarea casei

Sfințirea casei este o altă metodă puternică care restabilește echilibrul și armonia spațiului de locuit. În trecut, în mediul rural, ritualul avea loc la începutul primăverii când erau sfințite și ogoarele pentru a da rod. Astăzi, preoții ne sfătuiesc să apelăm la sfeștania casei în următoarele situații: la mutarea în casă nouă, după moartea unei persoane, după o boală îndelungată și oricând simțim că spațiul este încărcat.

Afirmații pozitive

Practicarea afirmaților pozitive pentru curățarea energetică a locuinței aduce beneficii aproape imediate. Terapia nu costă nimic, însă rezultatele apar dacă aceasta este practicată zilnic. Afirmațiile pozitive de purificare a energiilor casei le poți găsi pe internet.

Lumânări parfumate

Aprinde seara lumânări parfumate în living sau în camera în care petreci timp cu cei din familie. Despre lumânări se spune că ard energia negativă a casei și risipesc grijile. Îți recomandăm lumânările din salvie și tămâie, care au puterea de a purifica aerul și energia și oferă o senzație imediată de protecție și liniște.

Sarea grunjoasă sau sarea de mare curăță energiile malefice vechi

Energiile malefice se adună la colțurile camerelor, respectiv în zonele mai puțin folosite. Sarea grunjoasă sau sarea de mare au calitățile ridicate de a curăța spațiul de vibrațiile joase.

Pune sare grunjoasă sau de mare în patru boluri și așează-le în colțurile camerei. Repetă procedura în fiecare cameră de locuit, dar și în cămări, debarale și locuri mai puțin folosite.

După o săptămână, locul se consideră purificat, iar sarea se poate arunca. Poți repeta ritualul ori de câte ori simți că spațiul este încărcat. Totodată, sarea mare pusă sub pragul ușii de la intrare are rol de scut împotriva energiilor rele.

Bețițoare parfumate

Arde bețișoare parfumate și aerul se va purifica. Sunt recomandate în special bețișoarele de santal, salvie și eucalipt. Devenit foarte popular în America de Sud, lemnul sfânt (Polo Santo) este considerat mistic și înrudit cu tămâia și smirna. De regulă se folosesc două bețișoare, care se ard împreună. Ritualul începe cu setarea unui scop al purificării și este continuat cu rugăciuni și rostirea unor mantre, afirmații sau incantații.

Clopoței pentru alungarea relelor din interiorul casei

Zgomotul produs de clopoței alungă spiritele rele. De aici și obiceiul de a atârna clopoței în afara casei, în bătaia vântului. În magazine se găsesc tot felul de clopoței, inclusiv cei atârnați pe sfoară. Aceștia vor fi mișcați când mergi prin toată casa pentru a produce acel zgomot comparabil cu cel al hainelor șamanilor sau al cădelnițelor folosite de preoți pentru tămâiere.

Uleiuri esențiale

Energiile negative sunt anihilate și devin neutre dacă vei folosi uleiuri esențiale. Practica este veche de milenii, iar gama recomandată pentru curățarea energetică este foarte largă. Poți folosi uleiuri cu vibrații puternice de tămâie, santal, salvie, busuioc.

Cristale

Nicio casă fără un cristal protector, ar spune maeștrii terapiilor cu cristale. Cristalul de cuarț fumuriu, cuarțul transparent, sau o geodă de ametist vor purifica casa și vor transforma spațiul într-unul primitor energetic.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: