25 Noiembrie este o zi în care putem simți că unele lucruri sunt peste puterile noastre sau că nu depind de noi! Este o zi de lecții de personalitate pentru cei care au obsesia de a controla și pentru cei care trebuie să învețe să se relaxeze; sau să fie mai relaxați.

Berbec

Probabil că noaptea nu ți-a fost un sfetnic bun sau te-ai trezit așa cu poftă de răsfăț; la propriu sau la figurat! Vezi ce anume lucruri nu depind de tine și încearcă să dezvolți mai mult obiceiul de a-ți asculta intuiția. Ea poate fi un sfetnic excepțional adesea! La fel de important pentru această zi va fi și să faci ceea ce simți. Ambele au importanța lor și nu e cazul să alegi ci să te bucuri de amândouă.

Taur

Un plus de grijă la posibile frici și la agitația pe care nu știi să o înțelegi și nici de unde vine ea. Ideal ar fi să te pregătești de unele schimbări sau să fii deschis la mici transformări, astfel va dispărea agitația și se va metamorfoza în resursă de energie. Subconștientul se face foarte prezent prin tot felul de programe ce intră pe pilot automat; și acolo este ceva de văzut și ceva de schimbat, învățat.

Gemeni

Ești foarte pregătit să începi ceva proiecte mărețe sau să îți elaborezi planuri foarte îndrăznețe. Adevărul este că se întrevăd șanse noi pentru care ai depus enorm de multe resurse în acest an. Poți să te bucuri zilele acestea de ”micii ghiocei” ce îi poți observa în urma ultimelor luni de determinare și mai departe vei putea să te bucuri chiar și peste 3 ani de aceste semințe plantate acum sau în trecutul apropiat.

Rac

Lecții de personalitate pentru tine astăzi. Ai nevoie să devii activ și să muncești mai mult dacă vrei să impui acel respect visat sau dacă vrei să fii recunoscut sau apreciat după meritele tale. Ziua îți oferă energia de care ai nevoie pentru a muta munții din loc, dar pentru asta trebuie să fii pregătit să o integrezi, să o îmbrățișezi și să mărești pasul, să crești ritmul, să fii mai curajos sau mai îndrăzneț. Trebuie să lași sensibilitatea sau frustrarea dacă vrei să obții ce dorești, dar fără a trece în extrema impersonalității sau lipsei de implicare.

Leu

Toate pânzele sus și cu mult curaj înainte. Poți obține tot ce îți dorești, poți ajunge atât de departe cât te țin resursele și determinarea ta. Setea de a reuși este pentru tine astăzi ca și o speranță recuperată după câteva luni și te grăbești cu toate forțele de teamă să nu dispară. Este una dintre acele zile pe care le-ai așteptat de câteva luni bune, ziua la care ai visat ori de câte ori te simțeai învins sau neputincios. Să fie cu succes! Singura ta problemă astăzi este calitatea încrederii în propria persoană.

Fecioară

Astăzi ai nevoie de multă energie pentru a te calma, mai ales în forul tău interior. Ești un ”vulcan plin de scântei” și orice te poate destabiliza. Recomandarea zilei este să te aperi de agitația exterioară dar mai ales de cea interioară. Poate ești anxios sau poate ești dezamăgit, însă trebuie să îți vezi propriile greșeli și apoi vei ști ce poți schimba. Altfel ziua îți cere să te ferești de certuri și de tensiuni.

Balanță

Proiectele tale sunt poate undeva în plan secundar și astăzi pentru că inițiativa persoanei iubite îți poate da un pic planurile peste cap. În plus ai nevoie de multe conexiuni și de contracte noi sau și mai mult decât atât, ai nevoie de rapiditate și de agilitate pentru a ști cine se vrea ascultat și cum poți pune armonie în tine și în exteriorul tău.

Scorpion

Zi de lecții de personalitate pentru tine astăzi. Dacă vrei să deții controlul, atunci iată că ziua îți va aduce evenimente contrarii poate pentru că ai nevoie să te temperezi sau poate vei atrage conflicte ce te vor tempera. Nu lupta pentru orgolii și nu te lăsa angrenat în tensiuni, tot ce poate să reiasă bun este furie! Iar motorul care utilizează această resursă este unul de autosabotare. Recomandarea zilei: mult sport și autocontrol, dacă vei vedea că nu poți controla în exteriorul tău învață să controlezi în forul interior.

Săgetător

Atunci când ai resursele de care ai nevoie nimic nu îți stă în cale decât propriile excese și lipsa ta de încredere. Astăzi poți ”victimă sau rege”, la alegerea ta și a competențelor tale. În plus, ziua îți va oferi curajul necesar pentru a depăși obstacolele, însă nu și pe cele pe care nu le vezi! Atenție așadar la imprudențe sau la ceea ce altădată ignorai.

Capricorn

Lecțiile tale de control vor fi astăzi evidente și probabil deloc ușoare. Ai nevoie de mult mai mult sprijin pentru a te simți în confortul tău, iar dacă nu ai încredere în prea multe persoane în jurul tău atunci pare că ziua este pierdută și nu ai de unde să iei sprijinul necesar. De fapt problema aceasta de care te lovești este o trăsătură familială sau o situație foarte veche pe care o tot repeți. Dacă te vei axa pe autonomie vei deveni mai puternic dar și mai singur, dacă te vei baza pe forță vei străluci pe un domeniu și vei pierde pe altele. Deși recomandarea ar fi să accepți vulnerabilitatea ca pe un plus și apoi vei vedea ce resursă valoroasă poate deveni chiar slăbiciunea ta.

Vărsător

Unele zodii trebuie să îți controleze astăzi emoțiile, altele trebuie să își controleze forțele, iar tu: șirul vorbelor. Așadar evită să te inflamezi sau să te lași provocat în tot felul de dialoguri. Singura ta șansă de câștig va fi să ai o viteză de răspuns aparte și inspirație cum nu ai mai avut demult. Foarte posibil să le ai și să fii un bun negociator sau un factor de decizie, însă nu de la primul dialog. Te vei enerva bine înainte, până ce vei ajunge să ai replicile potrivite în secunda potrivită!

Pești

Ai și tu controlul tău de învățat, anume: să te mai liniștești în cheltuielile inutile și să te apuci să faci calcule serioase pentru o investiție ce îți va aduce la rândul ei plus de avantaj financiar. Posibilă ocazie de business sau reușită în plan financiar, dacă vei fi prezent să o valorizezi!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: