24 Noiembrie este o zi care vine cu energii foarte diferite între dimineață și amiază. După o noapte dificilă și greutate în a te trezi cu zâmbetul pe buze, ai putea avea apoi tot felul de critici de sine în mintea ta, pe tot parcursul zilei. 

Berbec

Vise urâte sau stări de neliniște îți răscolesc noaptea și dimineața. Pe cât de mare este agitația ta interioară și nevoia de liniște, pe atât de dificilă poate fi această zi; sau cel puțin prima parte a ei. Ai tu probele tale de suferință și tare ești învățat cu ele. Dar pe seară parcă toți norii se împrăștie și te regăsești pe tine, după o zi grea.

Taur

Frici și obsesii pot fi și pentru tine un motiv de a avea o zi grea, mai ales frica de schimbare sau cea de instabilitate. Ai nevoie să privești în viitor pentru a vedea care îți sunt prioritățile și fără teamă să îți faci tot felul de planuri, chiar dacă un sentiment ca de doliu, o tristețe sau o nemulțumire îți vor încerca dimineața.

Gemeni

Greutățile zilei tale sunt în special în plan profesional. Atenție și la sănătatea tatălui sau la relația ta cu el. Ziua îți va aduce unele lecții de personalitate care îți vor cere să te dezveți de suferință și să începi să cauți succesul, oamenii care te fac să te simți în siguranță, cei care îți sunt recunoscători și anturajul care te admiră sau care știe să te asculte.

Rac

O zi de lecții de evoluție și de creștere în toate planurile. Dacă vrei să ai succes, atunci trebuie să ai și mentalitatea necesară. Posibil această să fie una dintre lecțiile acestei zile. În partea a doua a zilei atenție la imaginea ta și la felul în care vorbești despre tine. Să nu te miri dacă cei din jur vor utiliza aceleași cuvinte și te va deranja. Sau, invers, atenție ca nu cumva părerea altora să reflecte de fapt modul în care tu te prezinți și să ai un pic de lucru în acest sens.

Leu

Astăzi poți fi pus în fața unui fapt împlinit, poți avea surprize care nu îți lasă de ales, iar frica de a pierde controlul sau obsesia controlului va fi o posibilă lecție de personalitate pentru tine! A doua jumătate din zi foarte favorabilă, îți vine parcă inima la loc. Se întrevăd ceva vești bune de departe sau ai să afli ceva ce este în ajutorul tău.

Fecioară

Încă nu știi cum să reacționezi după niște dispute și pare că ești aparent pe alegerea ”să nu deranjez”, deși, în mintea ta se nasc tot felul de lupte și războaie. Pare că din acest motiv sau și altele mai vechi, adrenalina își va cere mult loc în atitudinea ta pe parcursul acestei zile. Recomandarea zilei, caută răspunsuri în plan spiritual, fă o meditație sau yoga, rugăciune sau un nou program pentru viitorul apropiat.

Balanță

Ai foarte multe de făcut astăzi și atenție că trebuie să respecți ceea ce ai promis că faci, altfel, sunt posibile neplăceri. Pe lângă toate astea ai nevoie să îți susții persoana iubită cu anume energie sau încurajare, iar acest lucru îți va ocupa de asemenea mult timp. Nu uita de cei dragi, nu uita câte ai astăzi de făcut și mai ales: nu te epuiza! Atenție și la sănătate.

Scorpion

În prima parte din zi ai ceva senzații de a te simți victima cuiva sau poate proiectezi pe alții emoțiile tale, căutând vinovați, însă vei găsi un refugiu în muncă și vei uita de toate când vei descoperi și tu câte ai de făcut! Un nou proiect la serviciu sau un nou obicei în viața ta de zi cu zi poate fi binevenit.

Săgetător

Lecțiile pe care le-ai avut ieri încă se mai simt până la prânz și nu ești tocmai în apele tale, dar, după amiază deja ești ca nou și te simți din nou bine și puternic! În unele cazuri atenție la exagerări și pe alocuri atenție la pericolele pe care le ignori; și care te-au dus la lecțiile trecutului. Uneori e nevoie să iei în seamă și parte grea sau negativă a situației, dacă într-adevăr vrei să fii mulțumit. Prietenii vor fi aproape acolo unde familia nu este de partea ta!

Capricorn

Schimbări bune în primele ore ale dimineții și cineva care îți promisese ceva își va aminti și se va revanșa. Vești bune care te vor ajuta să duci proiectele tale la pasul următor. O zi benefică pentru cei care muncesc în plan intelectual și o zi de idei bune pentru toți nativii. Pe seară târziu însă, atenție la tot felul de piedici care par destul de grele și probabil de la cineva foarte apropiat. Ai nevoie să fii alături celor dragi, mai ales dacă îți vor reproșa tot felul de lucruri!

Vărsător

Prioritățile tale de astăzi sunt mai degrabă concrete și despre bani. Parcă și intuiția te poartă pe umerii ei să ajungi acolo unde îți dorești. Fă repede planuri de negocieri și caută noi rezolvări. A doua parte a zilei este foarte benefică înțelegerilor și contractelor sau tranzacțiilor. Nu în ultimul rând adrenalina este și pentru tine un motor important al zilei.

Pești

Luna este încă în semnul tău și îți împrospătează energia dar și memoria. Ți-ai promis în trecut tot felul de lucruri pe care vrei să le realizezi sau schimbări pe care vrei să le faci. Astăzi vei ajunge la aceleași concluzii și tot astăzi poți începe să le și faci. Stima ta de sine se învârte în jurul tău mai sus sau mai jos până ce vei înțelege să-ți respecți alegerile sau să te apuci să faci alegeri, pentru tine și de dragul tău.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: