Cleopatra Stratan a scris în secțiunea “2 pagini” despre cel mai emoționant moment din viața ei: cum a fost cerută de soție de Edward Sanda! Mai mult, fiica lui Pavel Stratan a dezvăluit faptul că era îndrăgostită de artist încă de când avea… 15 ani!

Cleopatra Stratan, îndrăgostită de Edward Sanda de când avea 15 ani

Cleopatra StratanVrei să fii soția mea?” Asta a fost întrebarea care mi-a schimbat viața, dar… să facem un mic review și să ne întoarcem un pic în timp, mai exact în 2014, la Caracal.

Pe 1 iunie 2014 am avut un concert la Caracal, organizat de primăria orașului, la care am cântat cu tata, live. Înainte de a intra pe scenă, stând în culise, aud pe un baiat cântând piesele lui Smiley, gândindu-mă că e chiar el acolo. Ce să vezi că, acel “Smiley” era bărbatul vieții mele — Edward Sanda, care, atunci avea 16 ani, iar eu 11. Mișto, nu? După concert, am făcut și o poză împreună.

Anii au tecut, iar soarta a vrut ca noi doi să ne revedem într-o zi de miercuri, pe 7 februarie 2018 când am plecat cu tata cu avionul – în ziua aceea speciala – la București, ca să mai înregistrez odată piesa “Te las cu inima” la Famous Production. Ah, scăpasem un detaliu: Edi deja se lansaseră cu “Doar pe a ta”, având ditamai succesul, succedată de “Haine scumpe”. Deci, în timpul înregistrărilor, l-am intrebat pe Shandree – producătorul, chestii despre Edward, știind că face parte din echipa lor.

Peste 10 minute, pe ușă intră chiar el, îmbrăcat într-un palton bej, cu freza și barba perfectă și cu un zâmbet până la urechi din secunda în care m-a văzut. M-a scanat din priviri, iar reacția mea a fost: “Pe cine avem noi aici?” Am făcut cunoștință, el fiind total fascinat de mine și eu de el. Terminând înregistrările, am coborât la parter unde el încă era acolo. Avea același zâmbet larg care efectiv mi-a topit inima, iar felul în care mă privea, era de-a dreptul unic și de nedescris. Mă făcea să mă simt importantă, mă admira și sorbea din priviri, iar eu simțeam asta din tot sufletul.

Cleopatra Stratan: “Am tot căutat motive să stau pe lângă el

Am făcut câteva poze împreună, iar când m-am întors acasă, în aceeași seara, inima mea plutea de fericire. In acea săptămână, am scris pe o foaie că îmi doresc la nebunie să lansez o piesă cu el. Abia așteptam să ne revedem și… ce credeți… toate dorințele mele s-au îndeplinit pe parcurs! Chiar mai repede decât mă așteptam. Am lansat “Te las cu inima” și în perioadă de promovare am tot căutat motive să stau pe lângă el sau să-mi fac drum la studio.

Cleopatra Stratan si Edward SandaFiecare minut petrecut alături de el era foarte prețios. Pe atunci el avea prietenă, și chiar dacă știam că șansele ca noi 2 să fim împreună erau aproape 0, speranța mi-a rămas la fel de mare.

În noiembrie, am revenit la București, iar Edi mi-a arătat piesa COZONAC pe care atunci voia să o facă de grup – cântată de mai mulți artiști – și m-a întrebat dacă vreau să mă bag. Evident că am acceptat! 

Ajunsă acasă, îi arăt piesa lui tata (Pavel Stratan – n.r.) cu atâta entuziasm încât lui i-a plăcut din prima secundă! Tata, văzându-mi fericirea din ochi, îl sună pe Edward să-i propună să lanseze doar cu mine piesa. Eram atât de fericită și mă gândeam că dorință mea de a lansa o piesă alături de el s-a îndeplinit! La filmări am tot încercat să stau cât mai aproape de el. Ce să mai, mă topeam după el :))))))))

Pe 3 decembrie s-a lansat piesa, iar de pe 6 am început promovarea, care a fost foarte specială. Mergând împreună pe la emisiuni în fiecare zi, ne-am descoperit unul pe altul și îmi dădeam seama, pe zi ce trecea, că mă îndrăgosteam tot mai mult. Pe parcursul anului, ne mai vedeam pe la studio, considerându-ne doar foarte buni prieteni.

Cleopatra Stratan, despre primul sărut cu Edward Sanda

Cleopatra Stratan inel logodna

Într-o zi de noiembie, mama îmi trimite un articol din presă în care scria că eu și Edi suntem împreună, ceea ce mi-ar fi plăcut să fi fost adevărat atunci. Sigur că această știre falsă a umplut internetul, iar noi 2 am ajuns în centrul atenției ca și cuplu fake. La câteva zile de la bomba can can, am plecat la București în promovarea piesei “EU M-AM PIERDUT”.

Pe 19 decembrie am petrecut la studio – cu colegii și prietenii de gașcă – ziua unei colege și ultima ei zi de muncă la Famous, seară care a culminat începutul relației noastre.

În seara aia ne-am comportat că un cuplu, deși nu eram, am dansat și stat împreună peste tot. Tot el m-a condus până la hotel, iar pe drum l-am întrebat din vorbă în vorbă, cum e el într-o relație, mai romantic sau mai rece…Si cu fiecare discuție realizam că semănăm foarte mult la suflete. I-am luat un cadou de Crăciun, un calendar 2020 cu pozele noatre la fiecare lună, iar el, pentru că nu îmi luase nimic din timp, s-a grăbit în ultima seară să îmi aducă pe fugă cadoul la hotel. În fața hotelului am stat cred că 15 minute în care nu ne puteam opri din a ne privi reciproc, iar înainte să plec, ne-am îmbrățișat strâns de 2 ori.

Ajunsă în cameră, am chat-uit pe whatsapp, iar la un moment dat mi-a scris: “Simt că aș putea face orice cu tine în viată și că ai fi exact ce îmi doresc”. Vă imaginați ce era în capul și sufletul meu? Edi se îndrăgostise de mine!

Am lansat un alt single, și pe 11 februarie, am ajuns la București, zi în care eram plină de energie…stiti voi de ce! :))

Cleopatra Stratan: “5 luni ne-am văzut doar pe FaceTime

Cleopatra Stratan si Edward SandaSeara am plecat la studio și aveam emoții uriașe neștiind cum o să ne comportam. Pe drum spre hotel (m-a condus până acasă), am vorbit despre eventuala noastră relație, singurul obstacol fiind distanța. A parcat mașina lângă hotel și am stat acolo vreo 2 ore în care am tot vorbit și discutat, iar seară s-a terminat cu primul meu (nostru) sărut—moment în care amândoi  am realizat că vom rămâne mereu împreună. Am tot petrecut timpul împreună în perioadă aceea, după care m-am reîntors la Chișinău. Urma să revin la București, dar doamna Pandemie ne-a ținut acasă 5 luni în care ne-am văzut doar pe FaceTime. Au fost niște luni de cunoaștere pentru noi fiindcă pe parcursul discuțiilor, ne-am descoperit aparte prin povestiri de durată până la 2-3 dimineața în fiecare zi.

Pe 8 iulie, Edward a putut într-un sfârșit să ajungă la Chișinau pentru că trebuia să filmăm clipul piesei “DRAGOSTE, VĂ ROG”, zile în care nu ne-am dezlipit unul de altul. Momenul în care l-am revăzut după 5 luni a fost foarte puternic. De atunci ne revedeam o dată la 2-3 săptămâni. În septembrie, ne-am promovat featuring-ul petrecând împreună fieacare moment.

Pe 14 septembrie a avut loc lansarea lui de album la care nu am fost prezentă fizic, însă el mi-a făcut o surpriză superbă! M-a sunat la concert și a cântat cu telefonul în față, piesa mea preferată de pe albumul lui – “NUANȚE DE IUBIRE”. Tot momentul m-a emoționat până la lacrimi de crocodil.

Cleopatra Stratan: “Edward Sanda este primul și ultimul bărbat din viața mea”

Cleopatra Stratan si tatal ei, Pavel StratanCu o zi înainte de ziua mea, am stat împreună mai mereu: am fost la film împreună, iar seara am plecat la studio. Eram doar noi doi și așteptam ora 12 noaptea ca să împlinesc 18 ani! La 12 fără 2 minute mi-a adus un buchet imens cu 100 de trandafiri, apoi m-a luat de mână și, ținând ochii închiși, m-a condus până la aleea de pe terasă. Când am deschis ochii… l-am văzut în genunchi în fața mea… cu cutia și inelul în mână, întrebându-mă cu un nod în gât: “Vrei să fii soția mea?” Efectiv rămăsesem fără cuvinte. Am zis DA de mai multe ori la rând apoi mi-a pus inelul pe deget, potrivit perfect!    

Am spus DA bărbatului de care mă îndrăgostisem lulea la 15 ani, sperând în suflet că voi avea vreo șansă. Astăzi ne iubim ca în filme și ne pregătim de o viață pe care o vom trece doar împreună. Este primul și ultimul bărbat din viața mea, pe care îl voi iubi și îl voi ține de mână până la sfârșit!”, a scris Cleopatra Stratan pentru doinitaoancea.ro.

Fotografii: Facebook/ Instagram Cleopatra Stratan

Comments (2)

Andreea

Foarte frumos!

Dany

Impresionant “love story”! Ma intreb cum a putut Cleo sa ascunda timp de doi ani o dragoste atat de puternica fara ca Edward sa isi dea seama? Ce o fi fost in sufletul ei de cate ori il intalnea la studio? Sper ca Edward sa pretuiasca iubirea ei pura si sa nu ranească niciodată acest inger de fata ci sa ii ofere doar fericire si muuulta iubire! 💕

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: