Adina Buzatu recomandă terapia “dopamine dressing”. Stilista te îndeamnă să ieși din pijamale, trening și hainele lejere de casă și să adopți terapia recomandată atunci când lucrezi de acasă.

Este imperios necesar ca în această perioadă să învățăm să ne bucurăm de lucrurile mici, aparent nesemnificative. Ele sunt importante pentru starea noastă de spirit și foarte ajutătoare în contextul actual. Una dintre micile bucurii ajutătoare, care îți poate ridica moralul este ținuta vestimentară de zi cu zi. În cazul de față, cele purtate acasă unde s-a mutat biroul tău.

Adina Buzatu: Hainele pe care le porți au impact psihologic mare asupra ta

Stilista Adina Buzatu spune că atunci când lucrezi de acasă, tentația este de a te învârti între două trei haine comode. Însă, dacă stăm acasă, nu înseamnă că trebuie să ne neglijăm, să nu ne pierdem stilul, să nu ne tundem, vopsim sau, în cazul bărbaților, aceștia să nu își aranjeze barba.

Din contră, dacă te vei aranja când stai acasă, îmbrăcându-te în haine casual asortate cu stil, îți vei ridica moralul și vei avea o stare mai bună.

Poate ai auzit de „dopamine dressing“, un fenomen care te îndeamnă să porți haine care îți îmbunătățesc starea de spirit prin accente de culoare, mesaje pozitive sau, pur și simplu, prin piese simple și rafinate”.

Îmbățișat de tot mai multe persoane care lucrează în sistem home working, terapia pune accent pe bunul gust.

“În această perioadă, „Dopamine dressing“ este colacul de salvare pentru persoanele care aveau în trecut o viață socială foarte activă.

În timpul zilei, renunță la hanorac, trening și pijamalele comode și întoarce-te la rafinament.

Adina Buzatu recomandă terapia „Dopamine dressing“ pentru bărbați

Dacă ești bărbat poți purta cămăși smart casual, un pulover din cașmir fin sau o maletă. Fii creativ, folosește piese versatile pe care le poți adapta în contextual actual.

Continuă să porți cămașă albă, bleu sau neagră. O poți purta descheiată la primii nasturi, cu mânecile suflecate până la jumătatea antebrațului. Asortează-ți ținuta cu pantaloni chino, care îți oferă suficientă lejeritate și nu sunt pretențioși.

Acum este momentul să-ți îndrepți atenția către haine practice, confortabile, versatile și durabile și să revii la eleganța clasică. Cea mai bună strategie de investiție este să renunți la cantitate în favoarea calității. Este timpul când mai puțin înseamnă mai mult!”, spune Adina Buzatu pentru www.doinitaoancea.ro.

Adina Buzatu recomandă terapia „Dopamine dressing“ pentru femei

Dacă ești femeie și îți plac culorile, adoptă o variantă cu imprimeuri vii. Poți purta la “biroul” de acasă o rochie dintr-un material moale și comod, cu imprimeu vesel și viu colorat. Vrei să-ți întărești moralul? Alege o ținută masculină accesorizată cu eșarfe și bijuterii!

Joacă-te cu fustele unii și combină-le cu pulovere din cașmir de calitate sau cu malete elegante și călduroase. Chiar dacă nu pleci nicăieri, dresurile îți vor da o senzație de cochetărie și normalitate. Include-le în ținuta ta.

Nu renunța la make-up și optează pentru unul lejer. Coafează-ți părul aranjându-l altfel și altfel, în fiecare zi.

Schimbă-ți zilnic parfumul pe care îl porți și fă din momentul alegerii lui una din micile bucurii ale zilei.

Nu uita de lipstick, sărmanul lipstick, cel mai văduvit produs de make-up al perioadei. Folosește-l în casă de parcă l-ai purta pe stradă și toți ochii s-ar uita spre buzele tale. Acest truc îți va ridica vibrația și moralul. Fii cochetă sub orice chip!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: