23 Noiembrie este o zi în care vom pune multă presiune pe noi pentru a avea dreptul de a decide în anumite sectoare de viață. O zi în care este benefic să ne ascultăm intuiția și să fim utili sau să ne ajutăm unii pe alții.

 

Berbec

 Ai tu luptele tale interioare prin care trebuie să îți găsești un calm interior și o liniște în sinea ta. Ai nevoie să te concentrezi pe vindecarea programelor din subconștient care funcționează pe pilot automat și adesea ele te pun în situații de autosabotaj. Unele lupte sunt mai grele este adevărat, mai ales cele contra propriilor probleme sau propriilor blocaje. Fii pregătit să te autodepășești!

Taur

Privirea în viitor cere uneori un plus de concentrare și alteori plus de efort de voință. Este important să îți faci liste de priorități pentru acest final de an, dar și să cauți unele moduri sau metode de a simplifica lucrurile.

O dorință pe care vrei să o împlinești îți cere mult efort pe parcursul zile, dar… merită!

Gemeni

Lecții de personalitate pentru tine astăzi. Un șef pare că pune multă presiune pe tine, pentru că știe că ai potențial. Chiar dacă trebuie să lași controlul, încearcă să vezi partea bună  sau rezultatul acelor reproșuri. În definitiv imaginea ta are de câștigat, iar lecția va exista până vei dori să o înveți. Cu cât mai repede cu atât mai bine. Nu uita că ești într-o perioadă de more importanță pentru viitorul tău și tot ce vei investi anul acesta și anul viitor în pregătirea și rafinarea ta va fi bine pentru binele tău.

Rac

O zi benefică și pe vibrația ta, dar va trebui să pui și tu ceva presiune pe tine pentru a reuși. De fapt tu ești într-o perioadă foarte benefică pentru pregătire și elevare a ta. Se va încheia în final de Martie această perioadă. Așa încât studiază, caută să înveți și să te dezvolți cât de mult și pe cât mai multe planuri. Intuiția are rolul ei în alegerile materiilor pe care vrei să le aprofundezi. iar reușita se va vedea ulterior și susținut!

Leu

Sunt zile în care este mai important să te preocupi de sufletul tău, de spiritul tău, de magia vieții tale și de ceea ce mintea nu înțelege și logica nu știe să răspundă. Iată despre 23 Noiembrie poți spune acest lucru. Așadar fă o rugăciune, o meditație, discută cu prietenii și cu mentorii tăi, eliberează-ți temerile și fii gata să schimbi câte ceva. Dezvoltarea intuiției și accentul pe simțuri vor fi plusurile zilei pentru tine!

Fecioară

În primul rând nu te certa și apoi nu pune presiune pe cei dragi sau pe persoana iubită. Ai nevoie astăzi să înveți recunoștința în cuplu și să învățați împreună protecția și sentimentele care vin la pachet cu aceste două trăiri. Probabil că prima tendință va fi să alegi impersonalitatea și să rămâi rece sau agresiv, probabil că vei vorbi sacadat și plin de mâhnire, dar recomandarea mea este: lasă sufletul să regăsească sufletul persoanei iubite și simțurile să te conducă astăzi!

Balanță

Munca este pentru tine punctul de presiune și sectorul în care ai cele mai mari așteptări de la tine sau de la ceilalți. Ai multe de adus la zi și îți poți asuma noi responsabilități. O zi prin care poți ajuta muncind. Vei uita de tine, atât de multe lucruri ai de făcut, dar nu uita să spui La Mulți Ani unui coleg/unei colege sau să sărbătoriți împreună ceva.

Scorpion

Ești într-o perioadă în care vei avea multe încercări, energii negative nevindecate nu îți dau pace deja și pentru încă luni bune, dar astăzi poți găsi răspunsuri și puteri să lupți contra propriilor demoni și să fii tu cel câștigător. Dacă în schimb te acoperă panica cere ajutorul unui prieten și amintește-ți că puterea nu înseamnă doar ”a domina”, Probabil că vei pune presiune pe prieteni sau poate cel mai bine ar fi să te lași în sfera creativă și să te eliberezi de energiile negative prin simțul artistic, prin dorința de a crea pozitiv.

Săgetător

Mică lecție de personalitate și pentru tine astăzi 23 Noiembrie. Fie nu ții săgețile drepte, fie nu ai obiective autentice, în tot cazul familia îți va aduce reproșuri și va pune presiune pe tine. Ei au nevoie de protecția ta sau poate nu le oferi sentimentul că îți sunt utili, că te pot ajuta. În plus, oare cui poți cere ajutorul atunci când ai nevoie dacă nu lor! Fii sincer și afectiv cu cei de acasă, climatul căminului tău contează mai mult decât orice atribuții exterioare uneori și mai ales astăzi.

Avem în vedere că ești pe val și că este perioada ta, dar când este vorba despre tine este de asemenea vorba despre ei; ai tăi!

Capricorn

Lucrurile astăzi sunt într-un haos ce trebuie aranjat sau depășit. Organizarea este permanent prietenul tău cel mai bun și prudența la fel! Astăzi vei reuși tot ce îți propui dacă nu te vei enerva sau dacă nu vei vorbi dur, sacadat, iritat. Poate îți este mai bine uneori să negociezi sau să schimbi modul de exprimare. Să asiguri interlocutorul că îl asculți sau că îl înțelegi, că l-ai ascultat, că ai înțeles. Confirmările pot fi o cheie pentru tine în această zi, și, la sincer vorbind ai și tu nevoie de confirmări la rândul tău!

Vărsător

Trebuie să rezolvi ceva proiecte financiare și aceasta este presiunea pe care o pui astăzi asupra ta, însă nu uita să te și bucuri de pașii pe care îi faci, dar și de micile plăceri ale vieții mai departe de stres. Poate fi o zi de investiții și cheltuieli, în care  trebuie să îți cumperi și ție ceva ca semn de sărbătoare, plăcere sau premiu; pentru toată presiunea pe care ai să o mai pui încă o perioadă asupra ta.

Pești

Ești într-o perioadă dificilă și urmează curând eclipsele ce îți vor aduce lecții de personalitate. Așa încât ai nevoie de mai multă iubire de sine și trebuie să te oprești din a mai fi propriul tău motor distructiv. Cu cât vei învăța mai repede cu atât mai ușor îți va fi. Fii mai calm, mai cald, mai protectiv și mai sincer; toate acestea despre tine și față de tine!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: