#LadyBoss

Stii de cine zic ?!
De femeia aceea care conduce. Conduce masina, conduce familia, conduce o companie, conduce discutia, conduce relatia, samd. Tot ea , #Ladyboss, castiga. Castiga bani, castiga batalii, castiga aprecieri, castiga debate-uri, castiga ceva chiar si atunci cand pierde, pentru ca ea nu vede pierderile niciodata, ci experientele.
#Ladyboss nu-si pierde capul nici atunci cand are fluturi in stomac ! Pentru ca e rationala in permanenta!
Poate fi si mama si tata si femeie de casa si de cariera , poate fi oricine vrea ea sa fie.

#Ladyboss este femeia aceea independenta care s-a dezvoltat asa..pentru ca are o fire puternica, pentru ca e incapatanata, pentru ca ii place sa detina si sa mentina controlul.
Sau poate pentru ca a fost dezamagita, sau poate pentru ca a a avut incredere in oamenii din jur si nu mai are , sau poate pentru ca ii e teama sa fie tinuta “sub papuc” .
Poate ca uneori ar vrea sa o lase mai moale, dar nu poate. Trebuie sa conduca si sa se conduca. Poate ca a obosit, poate ar vrea o pauza, poate ca uneori simte ca ar fi bine sa existe cineva care sa ia decizii in locul ei, sa faca treaba in locul ei, sa existe acea sau acele persoane care sa ii spuna unde sa stea si ce sa faca…insa ..frica de esec o fac sa fie cine e ! Si pentru ca ea poate…nu o sa lase sa se vada asta ! Deci nu, n-ai sa stii ca a obosit. N-ai sa stii c-ar vrea sa ii fie mai usor. N-ai sa stii nimic..decat daca vibrezi cu ea si ii poti citi sufletul sensibil. N-ai sa stii cat de usor o poti rani, cat de usor o poti frange si nici cat de usor se poate reconstrui !
#Ladyboss nu e doar o fatada, dar e capabila sa pastreze una. Pentru ca Ea e in control in permanenta.
Si nu , nu e un robot…e o femeie cu suflet..care atunci cand isi propune ..poate muta si muntii din loc !!!

…Eu cred ca #ladyboss exista in adancul fiecarei femei !!!
Tu i.ai simtit prezenta?!

STYLING : Rin Dragoiu

OUTFITS : Christian Tailoring

PHOTO by : FOTOGRAFY.RO

CONCEPT, HAIR & MAKEUP : Subsemnata

Related Posts

Comments (1)

Ilie Olivia

Esti adorabila !

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: