Make-up de mers la farmacie

Constat ca nu-i atat de rau sa ai otita! Pacatoasa care ma tine in casa, ma face sa imi dedic mai mult timp mie si lucrurilor care imi fac placere!

Va zic “welcome to my beauty lab”, studioul meu propriu si personal ,unde things get better and life gets nicer chiar si cu otita !
Tot timpul am fost pasionata de makeup si produsele de makeup..insa abia anul asta am reusit sa dedic ceva timp acestui domeniu si sa vad exact “cu ce se manca” … {Cand spun ca am dedicat timp acestui domeniu, spun ca am terminat un curs de specialitate la Academia de Makeup a Georgianei Codinca ( acreditat de Ministerul Muncii) apoi un Master Class cu Inna Musinskaya la scoala Ramonei Chirita }…asa ca
acum..exersez si pun in practica ce am invatat plus ca vreau sa las creativitatea sa iasa la iveala!

In seara asta, de exemplu, am vrut sa iau o gura de aer pana la farmacie…si am zis sa imi pun putin fond de ten pe fata…insa
asezata pe scaunul de makeup din fata oglinzii, cu multe produse si pensulele imprastiate pe masa..nu m-am putut abtine sa nu imi  fac un quick make.up !
Va arat in pozele de mai jos ce am facut si cum arata un ” makeup de mers la farmacie” ..si sper sa imi rezerv timp de acum inainte sa postez macar o data pe saptamana ..cate ceva care sa va inspire si pe voi sa va “colorati” viata tot timpul ! 🙂

MAKE-UP DE MERS LA FARMACIE

byDoinita Oancea

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: