1st time on the stage…singing

Surpriza……!!!!

Vineri noapte (27 iulie) am performat pe scena din Fratelli Mamaia alaturi de Damian Draghici& Brothers, intr-un concert caritabil susutinut in folosul proiectului
“Salvati muzica, salvati arta”! .

A fost un show incediar, cu muzica antrenanta si cu multa energie iar pentru mine, a fost o experienta inedita pe care mi-ar placea sa o repet.
A fost pentru prima oara cand am cantat live,pe o scena in fata atator oameni (undeva in jur de 2000) si nu vreti sa stiti ce emotii am avut in ziua aia. 🙂 Dar totul e bine…cand se termina cu bine.

Interesant a fost si in backstage…dar despre asta nu pot sa va povestesc..;))

byKenneth Diaz

Ps: de data asta a fost din scurt si nu am avut timp sa anunt,dar promit ca data viitoare,dau zvon “in tara” , si cine stie, poate veniti sa va distrati alaturi de noi ! Promit ca o sa fie…. nebunieeeeeeeeeeeeeeeee !!!!

Was fun,can’t wait to do it again. Nu sunt in posesia niciunui video…dar cand voi fi,voi face un update post.ului. Pana una alta, iaca poze.:)

Love, D

Pozele: sunt de pe pagina de facebook http://www.facebook.com/FratelliConstantaRo, fotografi: Silviu Craciun si Marius Stoianov ! Ultima poza : arhiva personala.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: